torsdag 24 september 2009

Gonattänglar


Under de senaste kvällarna har jag smugit till mig små systunder mellan mina planeringar. I kväll blev Gonattänglarna färdiga och man blir Tröttis bara av att se på dem. De har prövat olika kuddar (pb home), kökssoffan och vilstolar. Ja, de vågade sig också på att sitta på de nya hyllorna som har kommit upp i syrummet.
I morgon blir en trevlig dag. Då kommer Lillebror hem! Han har inte varit hemma många gånger denna sommar, men nu ska vi få rå om honom. Hans tvillingbror fick vi ju ha hemma några veckor på sensommaren. Jag hoppas hinna städa fint tills han ska hämtas från tåget och kanske en av Gonattänglarna får vila på hans nybäddade säng. GÄSP! ♥

9 kommentarer:

 1. Åhhh såååå söta de är i sina fina mönstrade pyjamaser. Måste nog ta tag i att sy Tröttisar och Tildor...får blogga mindre...
  ha det så gott i helgen med sonen.
  annika

  SvaraRadera
 2. Men de är för goa, skulle kunna ha massor av dem hemma. Kul när de kommer hem, de små barnen.
  kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Nej men så gulliga Nattisar du har gjort, jag skulle inte kunna sy sådana för tålamodet räcker inte till.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Men vilka mysiga gonattänglar! Nästan så att jag börjar gäspa jag också fastän det är förmiddag och jobbet väntar ;o)
  Ha en bra helg tillsammans med lillebror!

  SvaraRadera
 5. Nämen hjälp såna sötisar!!
  Säljer du dom? Det borde du absolut!
  Ja, man blir allt lite småsömnig bara av att se på dom :)
  Imponerad!!

  A-C

  SvaraRadera
 6. Men va underbara!
  Går dom att beställa?
  Skön helg!

  SvaraRadera
 7. I mitt "tidigare" liv har jag sytt andra dockor på beställning och sålt på mässor och marknader, men jag har alldeles för många undervisningstimmar för att hinna göra åt andra nu. Kanske när jag blir stor! ;o)

  SvaraRadera
 8. de är urtjusiga! jag hade nog direkt lagt in en beställning också, om det hade gott. synd att man inte kan beställa fler timmar till dygnet nånstansifrån!
  vad roligt att ni får rå om er son i helgen. njut!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!