söndag 27 november 2011

Tid för överraskningar

Så mycket roligt program tiden framöver bjuder på! Konserter och bjudningar förutom jobbet då. Det är en stor förmån att få jobba med de unga denna förväntansfulla tid, blott att dagarna räcker till ;o) På den lediga gårdagen tog vi en tur norrut...
... och utan att ha planerat det hela hamnade vi på julmarknad och därifrån fick vi bl.a. med oss engelsk fudge, holländsk ost och korv och italiensk ost av försäljare från nämnda länder.
Jag passade också på att besöka Kajsa Wikmans utställning "Tomtar på Loftet". Jag träffade henne i fjol när jag köpte hennes bok och sedan dess har jag sytt flera av figurerna med eleverna. Jag har försökt sy ord så där som Kajsa gör på symaskin, men det är inte lätt och kräver mycket övning och tålamod!
Nu har amaryllis, hyacinter och julstjärna hittat hit. En lyktpåse med silkespapper kan likaväl bli en presentpåse. Säkrare så. Nu väntar en vecka med många utmaningar och framför allt överraskningar!

7 kommentarer:

 1. Lät mycket gott allt det där! Javisst är det roligt med allt program innan jul och att se barnens förväntansfulla ögon :O)
  Ha en bra vecka! Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vet precis vad du menar, har också jobbat många år i skolan, och den här tiden är fantastiskt rolig med
  alla förväntansfulla barn, julspel,sång och som sagt förväntan.

  Ha en bra vecka
  önskar
  Anncathrine

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder och vilket godis! Mmmmm....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Ja nog är det förväntansfulla tider i skolvärlden... Men det var ju en lyckad marknad med så mycket gott !
  Ha en innehållsrik vecka...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Söta läckerheter! Det hade nog varit ett nöje att besöka julmarknaden för mig med, men tid begavs inte denna gång.. Ha en inspirerande och skön vecka!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 6. Ja det är en händelserik tid vi har framför oss. Hoppas bara att det lämnar lite tid att ställa i ordning hemma också :)

  SvaraRadera
 7. ALLT är nu en fröjd för både gom och öga ;O)
  Ha en trevlig vecka, hoppas du hinner njuta själv också ;)
  KRAM!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.