måndag 30 juli 2012

Dagar att minnas!


I skrivande stund seglar mörka moln förbi och regnet strilar ner. Mannen har börjat jobba och kommer att göra så typ till nästa sommar ;o) Han hann göra väggen med de gamla fönstren vid planteringsbordet i kvällshörnan. Där ska rosorna få klättra så mycket de har lust!


Den här dagen är väldigt speciell - det är tvillingsönernas födelsedag och jag saknar dem mer än vanligt. "Storebror" är tillbaka i Helsingfors och "lillebror" är i Stockholm, där han fortbildar sig i sommar. Jag kommer ihåg de somriga barnkalasen, men tiden går och nu firas 26 år. Grattis!


Jag hann gå runt och fotografera litet i trädgården i morgonsolen.


Det gäller att passa på att sitta ute och njuta av morgonkaffet, speciellt en sådan här dag som är så full av vackra minnen och dubbel glädje.Gårdagen var också en vacker dag på många sätt och den vi fick tillsammans med våra "svenska" vänner. Vi besökte växthusrestaurangen och resten av dagen njöt vi i solen vid vännernas sommarstuga. Tänk så vackert det är med blåbärsris! Det vill jag hämta när det har slutat regna. Ha en bra dag!
16 kommentarer:

 1. Grattis till dina tvillingar... Förstår att det var speciellt då de föddes. Har i nära bekantskapen upplevt tvilling födslar, kusinen min och bästa kompisen fick för nästan över 30 år sedan sina flickor och min brors fru som bor på samma backe fick sina flickor för 13 år sedan... Det med tvillingar är bara något speciellt !
  Ha en bra dag !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Gratulerar till din tvillingpojkar/herrar!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så fint med väggen och de gamla fönstren. Ja tiden går och vi får bara följa med. Man får vara glad för alla fina minnen som barnen gett och som de säkert själva tar fram och tänker på ibland !

  SvaraRadera
 4. Vad fint med de gamla fönstren! Visst saknar man sina skatter när de fyller år och de inte är hemma! Grattis till er!
  Kram
  Britt

  SvaraRadera
 5. Grattis till dina söner, förstår att du saknar dom
  extra mycket idag. Så fint det blev med den röda
  väggen, fönstren och rosorna. Underbara blombilder
  och kopp.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Nu har jag läst ikapp mig här! Har haft fullt upp de senaste veckorna med sverige släktingar och Ålandssemester! Men nu är det slut på ledigheterna, imorgon börjar jag jobba igen!

  p.s du hade helt rätt med sötsakerna i turkiet. Tänkte precis samma då jag såg bilden förut! Gjorde mitt allra bästa bland efterrätterna på Silja Buffen i lördags ;) Jessica

  SvaraRadera
 7. Vilka underbara rosor du har i din trädgård! Vill också gratulera dig för dina 26-åriga söner, vilka skatter du har!!!
  Kram Sabina

  SvaraRadera
 8. Ja dina sommarbarn har blivit stora karlar nu ,tänk vad tiden går,så vackra rosor o så fint med fönstren ,kram Nette

  SvaraRadera
 9. Visst vill man vara med sina barn på deras födelsedag. Det känns lite tomt då man inte ses just den dagen. Sönerna dina är ju samma årgång som min dotter...hon med hästen.
  Så vackert med rosor och gamla fönster.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 10. Ljuvligt fönster med fina rosor! Att få tvillingar är ju dubbel glädje!! Grattis till de numera vuxna sönerna!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 11. Man får gratulera sönerna! Konstigt att dom blir äldre. Vi ser ju inte en dag ut över 30, haha.
  Så fina bilder du visar. Den rosen är helt ljuvlig.
  Hoppas du får en fin tisdag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 12. Ja visst rusar åren förbi, min stortjej börjar åk 6 nu och det känns så overkligt hm! hoppas att du får många mer härliga ute frukostar innan vintern kommer..
  Kramar Gabriella

  SvaraRadera
 13. Så mysigt det ser ut med de gamla fönstren och rosorna.

  Liten blir stor, det får vi erfara då och då :)

  Hoppas du får njuta av fina sommardagar!
  Kram /bea

  SvaraRadera
 14. Viken vacker blogg! jag fick den rekomenderad av Anette Granlund! :-)
  Nu ska jag läsa i kapp! :-)
  Titta gärna in hos mig på ninasguldkant.blogspot.se

  // Nina

  SvaraRadera
 15. Ja tänk vad åren går men visst minns man alltid barnens födelsedagar oberoende var de är, de är ju det käraste man har.

  Vad vackert det blev med de gamla fönstren och rosorna dessutom. Ser att du har så vackra blombilder så det måste nog vara jättevackert i trädgården hos er nu. Regnet är ju väl häftigt ibland men alla dina blommor verkar ju ha klarat sig bra. Du hinner säkert njuta ännu ett litet tag av sommarlovet så ha det gott.

  SvaraRadera
 16. Så mycket fina blommor och vilken vacker kopp.
  Ha en fin dag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!