måndag 25 april 2016

En intressant helg Hälsningar från ett snöslaskigt här-runt-omkring denna måndag. Tror att den senaste helgen får gå till historien som den med mest omväxlande väderlek: sol, regn, hagel och snö. Passade på att gå min favoritrunda de få stunder vi hade ärenden i stan och solen var framme. 
 Favoritrundan finns på Upper East Side ;o) där vi har vårt fritidsboende och där äldste sonen har sitt bohag nu medan hans lägenhet renoveras. Jag försåg mig med flera posters (som på bilden ovan) i två olika storlekar när vi besökte Österbottens stormässa i lördags. Tycker det är litet kul med Vasabladets idé "Vasa goes New York".  
 Det bästa med senaste helg var att få ha musikern och filmmakaren hemma. De spelade in en musikvideo och filmakarens kollega fanns också vid middagsbordet vid några tillfällen. Ser fram emot att få se resultatet. Tror ändå att de hade tur med vädret trots att det var så växlande. 
 Här tänkte jag skriva om den tredje förkylningen som har drabbat mig inom två månader, men den hör inte till guldstunderna och den försvann denna gång lika hastigt som den kom! 
 Aningen längre höll sig pionerna som jag fick till helgen. Från att ha varit mörkt cerisefärgade var de alldeles ljusgula idag när jag kom från jobb. 
Ha en fin sista aprilvecka!

5 kommentarer:

 1. Här har vi varit skonade från snö tills idag morgon ,fy vilket väder .Kunderna stannar ju hemma till 98% sådana dagar .Stormässan blev inget för oss vi hade kusinträff .Härliga pioner ,kramen Nette

  SvaraRadera
 2. Så fina pioner, det har jag inte lyckats
  hitta än. Och rolig idé och göra om stan
  till New York, fin affisch
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 3. Vasa planschen är så fin! Vet en som skulle vilja ha en sådan... Härligt med liv i huset, men mindre skoj med förkylning... Hoppas du orkar denna vecka för nästa är ju kort!
  Ha det gott!
  PS Tala med min brorson ( han som oxå bor i Euranlinna) och berättade om bloggandets förunderliga värld. Tror att killarna bor dörr i dörr! Emils efternamn börjar på W... Tala om ankdammen!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul! Vi pratade om detta med Rasmus i helgen! Så nu vet vi! ;o) Ankdammen, ja!

   Radera
 4. Ja, vilket galet väder det har varit på sistone. Det känns som vi har haft alla väderlekar utom värmebölja. Inte är det lätt att klä sig efter väder inte. ;)
  Vad skönt att få rå om varandra lite och vilka vackra blommor du bjuder på. Underbara bilder som alltid vännen. :)

  Ta hand om dig och så hoppas jag att förkylningarna håller sig borta nu.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.