lördag 2 april 2016

April skies She was like April skies, sunrise in her eyes... Så härligt att få komma in i april! Önskar att jag nu ska bli kvitt en seg förkylning. Hoppas att din gårdag gick någorlunda smärtfritt förbi och utan diverse missförstånd eller aprilskämt? Jag är helt nöjd med den initiativrikedom jag har fått möta och dela med mig av den 1 april. ;o)
 Denna andra aprildag har vi också strålande sol och blå himmel. Veckorna går i en sån svindlande fart och möten, fortbildningar och kurser avlöser varandra. Det där som kallas livet. 
I dag ska jag ha en stadsdag medan mannen hjälper äldste sonen med renovering. Vår yngsta, som har hälsat på sin tvillingbror i huvudstaden, gläder oss med ett besök nu i helgen. 
 Skön helg till dig! 

2 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att du får vara med om ett och annat på första april ,fniss.Så underbara blommor ,vackert rosa ,trevlig fortsättning på helgen ,Nette

    SvaraRadera
  2. Vackra blommor och vackert aprilljus hos dig vännen. Jag hoppas att förkylningen ger vika och att du får njuta av allt det härliga som månaden april har att erbjuda. Naturen och våren brukar ha en rasande fart i april, nästan så att man knappt hänger med i svängarna. Men det gäller kanske bara att hålla i hatten och hänga med på resan genom april. :)

    Ta hand om dig vännen!♥

    Kram Lotta (som har en ny blogg)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.