tisdag 3 februari 2015

Vardagslyxen Tycker jag är i en sån pass mogen ålder nu att jag kan lyxa till det litet extra på vardagarna efter att allt jobb är slutfört. När sönerna bodde hemma ägnades nästan alla eftermiddagar och kvällar i veckan åt att köra dem alla tre till olika spel- och teorilektioner eller orkesterövningar. Men det var då! Allt har sin tid - än en gång! Tänker på den där tiden med tacksamhet emellanåt när jag möter föräldrar mitt upp i livet. 
 Det har öppnats en ny restaurang i vår stad där man bland annat får beställa Middagsboxen. Sådan middag har vi njutit av idag och jag rekommenderar detta varmt speciellt när tiden inte finns för egen matlagning. Vardagslyx!
 Nu ska jag sätta mig bekvämt och ta ett handarbete i handen en timme eller så innan läggdags. Skingra tankarna. Det är också vardagslyx för mig! Detta är inlägg nummer 1000! Allt gott!
Time and silence are the most luxurious things today.
- Tom Ford

7 kommentarer:

 1. Försenade grattisar till dej! Och massor med grattisar till 1000:de inlägget, alltid lika trevligt att läsa dina inlägg! Pentiks hortensia dyna är verkligt fin! Ha det gott!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Oj grattis till det tusende inlägget.
  Vardagslyx bör man unna sig, det är ju något som känns positivt. Skönt att ibland hämta hem färdig mat, så gör jag också nån gång ibland. Ha det så gott.

  SvaraRadera
 3. Grattis till 1000:ende inlägget. Ser jättegott ut det du har på tallriken. God fortsättning på veckan! Kram!

  SvaraRadera
 4. Grattis till det 1000 inlägg ,visst får man ha vardagslyx ,vi lever ju bara en gång .kram Nette

  SvaraRadera
 5. Nu blir det snabbt en tur till Pentik ser jag... ljuvligt hortensiamönster och färger som gör en "vårglad i sinnet"!! Grattis till så många fina inlägg!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 6. Klart man skall lyxa till vardagen! ung som äldre! :) Ha det bra, MALIN

  SvaraRadera
 7. Njut av vardaxlyxen, njuter av dina fina bilder o din positivs inställning till livet. Drog själv en vurpa med hunden,nyopererad o borta från arbetet 6 månader.Snabba vändningar i livet. Njuter så gott jag kan här i sängen på magen.;-))

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.