onsdag 23 oktober 2013

Onsdagshälsning

 


Så blev det onsdag, höstlovet är över och dörren har öppnats till något nytt. Det är faktiskt så att julfestprogram planerades redan i går med kollegerna, men privat får julen vänta ett bra tag ännu. Även om ljusen brinner för fullt här hemma är julen det sista jag har i åtanke.
Du ska veta att jag har velat ha det där ljusfatet länge och nu äntligen fick jag tag på det på Rusta! De senaste kvällarna har de sju ljusen fått lysa upp i mörkret, som allt tidigare smyger sig in i uterummet.
Le, det är onsdag! Jag gillar onsdagar!

11 kommentarer:

 1. Underbart ljusfat bara så snyggt .Ljuvliga blommor .Gillar också onsdagar .Ha en skön och härlig dag..Kramar Rita

  SvaraRadera
 2. Ja tänk att ljuvliga onsdag är här! Förstår att du gärna borrar in näsan i den vackra buketten och njuter av doften och färgerna. Ett sådant fint ljusfat var i ett paket till mig i julas. Här brinner också ljusen där ofta.
  Vi planerar Lucia nästa vecka på skolan.

  Njut av din onsdag och vackra bukett
  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Så vackert ditt ljusfat och var hittade du Rusta ,kram Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rusta finns ju litet varstans i grannlandet. Jag köpte ljusfatet från Rusta vid Infra City i Upplands Väsby.

   Radera
 4. Ljusfatet är ju helt fantastiskt vackert. Nog nog är det väl så att på jobbet börjar julen vara i tankarna. Min egen lärare när jag var elev, sa alltid att man skall börja med julen i skolan vid svenska dagen. Så är det bara snart är det att sätta fart på julen i skolan...
  Önskar dej en bra dag !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Oj tusan ett så fint ljusfat, har aldrig sett något liknande förut! ...och finns förstås inte i vårt land... Ser att ni varit i Stockholm också, härliga stad! Vi planerar redan med svägerskan vår följande tripp dit! Södermalm är faktiskt helt obekant ännu.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Det där fatet ser härligt ut! Ja, jag tror att julen smyger i tankarna så småningom, kanske efter farsdag. Buketten är väldigt uppiggande i dag eftersom det är sååå mörkt och regnigt här hos oss.

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 7. Så roligt det måste vara att planera julfestprogram, och spännande sen att se hur det blir... Fin bukett, gillar! Och fatet är vackert det också.
  Hoppas resten av veckan blir bra också! :)

  SvaraRadera
 8. Vilken vacker blombukett! Ljusfatet från Rusta fick jag i morsdagspresent förra året, det är en favorit här hemma. Tack för infon om Happy Lights, jag visste inte heller att de är dubbelvikta.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle le för en så fin bukett, vilka underbara färger tillsammans! Och onsdagar är trevliga dagar, jag håller med! Det är lite höjdpunkten på en arbetsvecka!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.