torsdag 28 februari 2013

Saftis på Tildavis


Nu kan jag höra fåglarna kvittra här utanför och jag har bestämt att det är vår nu när vi lämnar februari och tar emot mars. Det må finnas snö på marken och minusgrader en och annan dag, men inne hos mig blev det till och med litet sommar! Jag fick det senaste Tildahäftet - Tildas Sommerliv - här tidigare i veckan.


Några enkla nybörjarprojekt finns i häftet och jag sydde mig tre saftisar. Större projekt får vänta till senare. Nu vill jag göra annat och vara ute så mycket som möjligt om dagarna.


Jag fotade tre bilder ur häftet som du kan se här ovan och till vänster. Vill man inte sy alla modeller är Tone Finnangers böcker och häften så vackra för ögat att få njuta av.


12 kommentarer:

 1. Härligt vårigt/ somrigt med både Tilda och Greengate. Stod och höll i det nya grönturkosa men lyckades låta bli ytterligare en . Fyllde istället på lite annat smått och gott till de tre sorterna jag redan har börjat köpa av. Den röda fina Fay ska utgå så det blev fyndat värre 70% är inte fel .
  Må så gott .
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Så fina glassar, dina bilder är
  så härligt pastelliga.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. jag fick också häftet igår men efter omständigheterna så blir det inte sytt någonting, Vackert för blickfånget i alla fall ,kram nette

  SvaraRadera
 4. Hej! Mycket fina,somriga bilder! Vill önska dig en skön torsdag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar liten sagovärld! Jättefina glassar!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 6. Nu fick jag sommarlängtan till 100% när jag tittar in hos dig! Läckra glasspinnar, tänk om det fanns sådana på riktigt, som skulle smaka just SOMMAR, blommor och hav... gå att ta fram ur frysen när man behöver det som mest mitt i mörka vintern? Drömma kan man ju... ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 7. Jo jag tror nästan att allt vad Tone vidrör blir vackert. I alla fall en ögonfröjd för oss som gillar enkelt men ändå vackert.
  Ha det så gott.

  SvaraRadera
 8. Aldrig sett så fina somriga "saftisar" nångång! Du kan då förmedla sommarkänsla med dina bilder. Jag tycker det är roligt med Tilda-böcker när det finns enkla mönster blandat med lite mera krävande modeller, det finns alltid något för en var att sy. Vilken bra ide att ha glasspinnarna som nåldynor! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 9. Ljuvliga bilder Ann-Lis! Vår- och sommarkänsla så att det tjongar om det. Härligt! :)

  Ja tänk, imorgon går vi in i den första vårmånaden. Det känns hoppfullt. :)

  Jag tttar på ditt fina kort som hänger på väggen i vårt kök. Det får mig att le varje morgon.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Ja fågelsången den gör verkligen att man börjar tänka på våren, även om det är kyliga vindar som far fram just nu.
  Fina sommarglassar du bjuder på!

  SvaraRadera
 11. Visst är det härligt nu när fåglarna kvittrar och vi får lite sol! Jättefina saftisar! Må så gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 12. Så det är lite nytt i det häftet?! Fina glassar du sytt.
  Det är så härligt att man börjar ana våren nu!
  Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.