måndag 4 april 2016

Första aprilhelgen April och våren är på gång och det är helt fantastiskt! Jag älskar att inte frysa när jag rör mig från punkt A till B, att det är torrt på vägen och fåglarna kvittrar! Min förkylning tycks också ha gett med sig! 
 Det blev tomt i huset än en gång. Jag har blivit aningen bortskämd de senaste helgerna att ha familjen samlad i olika konstellationer under trevliga middagar hemma och på restaurang. Nu har vi vinkat av sonen som for till sitt i grannlandet. Tröstar mig med att vi har många spännande äventyr att vänta tillsammans med honom i framtiden. 
  Vi tog en sallad i trevliga Sweet Vaasa. Så fräscht med pompoms i deras fönster. Jag håller faktiskt på och fixar dylika till ett evenemang i en nära framtid. 
  Tacksam över att jag har fått mina fridfulla promenader längs stranden de senaste dagarna. Helt otroligt att få se litet öppet vatten och... fåglarna! 
Ha en fortsatt skön vecka!

6 kommentarer:

 1. Huh håller du oxå på med pompoms... Här hos oss är det vita pompoms som borde fixas, spännande tider! Få se om vi har liknande festligheter på gång i våra familjer!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då vet jag vad ni har för trevligheter på gång! Så kul! Inget sånt på agendan här inte ;o) Mina pompoms är mera jobbrelaterade!

   Radera
 2. Ser att du har det fortsatt gott och intressant i din blogg efter att jag slappat från allt bloggandet en hel del på sista tiden.
  Kan tänka mig att din strandpromenad ger en skön lugn o ro känsla. Lugn o ro känsla skulle man säkert inte märka alls om man inte hade lite hålligång o rörigt ibland för allt skall ju varvas. Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 3. Wow, vilket fint fönster!
  Här ska också pompoms fixas till vår familjs festlighet : ) Har du något bra tips på var man kan hitta hur man gör dem enklast?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här i inlägget har jag en länk till ett tidigare inlägg då jag gjorde pompoms av servetter. Googla DIY pompoms och du hittar flera videor hur man gör på Youtube. Lycka till! ♥

   Radera
 4. Hej!
  Vilken vacker bild på strandpromenaden! Tycker om vatten. Sjöar och hav. Vilket som.
  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!