torsdag 17 oktober 2013

Höstlov i StockholmEfter en intensiv vecka hamnade jag och mannen här i Stockholm precis som förra året på höstlov. Hit kom vi i sällskap av goda vänner och så klart vill vi umgås med yngre tvillingsonen och hans flickvän. Idag besökte vi sonen på hans jobb.
Naturen är väldigt fin där han har sin mottagning och jag får ännu en gång uppleva "ruska".
Vi har kört runt hela Stockholm idag för att få ett ännu bättre grepp om alla dessa holmar. Sonen tog oss till en salladsbar i Hornstull och i kväll ska vi med de unga på musikalen "Priscilla". Denna gång bor vi på Södermalm.I morse promenerade vi på Djurgården och njöt av hösten där.
Har förstått att snön har uppenbarat sig i hemtrakterna.
Ha det gott!

7 kommentarer:

 1. Det ser fint ut i Stockholm också! Här hos mig har vi inte vitt på marken, trots att vita snöflingor virvlade kring i luften under dagen. Men kallt har vi, runt nollan.
  Ha det skönt i Stockholm!

  SvaraRadera
 2. Oj vilken portion ... Vi har nog det vitt på marken fast blött det lär nog ha försvunnit när ni kommer hem ..Vi ska också snart till Stockholm (i början på dec) vi ska se Galenskaparna på Oscars ,ha det så trevligt ,Nette

  SvaraRadera
 3. fantastiska bilder.
  Ha en fin fredag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Vackert är bara förnamnet, ha nu en riktigt mysig huvudstadsvistelse .
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 5. Sjutton vad er tripp låter härlig. Nog borde man göra Stockholm lite mer ordentligt någon gång så här som ni gör nu, vanligen har man bara vägarna förbi eller så vänder man tillbaka innan kvällen. Ha det fortsatt gott.

  SvaraRadera
 6. Du reser till Stockholm och jag till Vasa.. Ja vad gör man inte för att få träffa de sina.. Njut av hösten där för uppe i Vasa kom det snö..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 7. Vad trevligt med höstlov igår vackra huvudstad.
  Jag har också varit i "stan" idag och det var lika mysigt som vanligt. Det hade varit kul att ses men det får bli en annan gång:)
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.