fredag 18 maj 2012

Perfekt...


Vid lunchtid idag pysslade jag med ett inlägg, men det blev avbrutet eftersom mannen ansåg att han kunde slita loss från kontorsstolen. Jag har haft en inarbetad och ledig dag och vi har spekulerat från och till över stadssemestrar, allt ifrån Köpenhamn, Helsingfors, Tammerfors, Jyväskylä - jag kan inte nämna dem alla. Men så skönt att ta det lugnt och bli bjuden på lunch till min favorit sommarrestaurang i grannstaden! Perfekt!


 Nåja, ledigheten i övrigt har bjudit på perfekt väder för hushållssysslor. På bilden syns tvål och cerat som vi köpte när vi var norrut förra helgen. Produkterna kommer från Lilla Bruket och är ekologiskt framställda och inga färg eller doftmedel är tillsatta.På vårvintern beställde jag alla Leilas textilier med mönstret British Rose. Här är strykbrädesöverdraget. Du ser väl strykhögen i bakgrunden. ;o)


När jag ändå håller på ska jag låta handduken få rama in min absoluta favorit för ansiktstvätt, rengöringsmousse från Dermoshop. Den har jag använt i många år nu allt medan emballaget tar nya skepnader. Jag önskar dig en skön fredagskväll!

3 kommentarer:

 1. Mmmm fisken ser väldigt smaklig ut! och strykbrädet är bara för härligt. Mitt skulle också behöva nytt överdrag...kanske jag borde fixa själv??

  SvaraRadera
 2. Vad skönt med en extra ledig dag
  Härliga bilder
  Ha en riktigt skön helg

  SvaraRadera
 3. Härligt att få komma ut på mat i grannstaden ,länge sedan jag besökt den ,imorgon kör jag nog genom på väg till villan .Dermoshop har nog många bra saker snart använder jag bara deras produkter ,kram Nette

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.