fredag 4 maj 2012

Bästa betyg


I eftermiddag tog jag mig en tur till centrum av vår stad och besökte den nyöppnade livsstilsbutiken. Jag ger den högsta betyg! Miljön är alldeles underbar och som jag och en bloggvän konstaterade känns det som om butiken har funnits länge och allt var så genomtänkt och färdigt! Jag blev inspirerad av ett megastort vattenbad med vackra ljus och blommor i hallen och gjorde ett eget när jag kom hem av porslin jag köpte.


Jag kunde inte låta bli att klicka med mig ett minne med hjälp av väskkameran utanför butiken. Du kan hålla upp ögonen för butiksinlägg av en annan bloggvän i framtiden. Jag kommer absolut att göra många kontinuerliga besök där framöver. Om man inte behöver något speciellt materiellt kan man åka dit för att njuta av goda bakverk och glass i en alldeles underbar miljö.

10 kommentarer:

 1. Fin blogg och hemsida , vad roligt att ha en sån butik på nära plan. Här finns inget myspys, vi åker 5-10 mil för välbefinnande men då tar men det som en utflykt istället .
  Ha en trevlig helg .
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Vad härligt när man hittar en ny favoritbutik som man känner att man vill besöka om och om igen. :)

  Njut av helgen Ann-Lis!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Trevligt med nya butiker som inspirerar. Inbjudande vackert med stolen.
  Ha en fin helg!
  Kram/Bea

  SvaraRadera
 4. Imorgon öppnar en här i byn också ,med mys café o inredningsprylar ,samt loppis .Det är trendigt hade en äldre kund fått lära sig .Kul att du hittade något du ville ha ,kram o trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 5. Livsstilsbutik vilket vackert namn, där förstår jag att man trivs! Vilken vacker bild du visar med ljusen,jättefin! Ha en fin helg kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 6. Jaaaa - det var en underbar butik!!
  Där slinker man gärna in då och då...

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Kan tänka mig att där är hur ljuvligt som helst...synd bara att butiken ligger så långt borta!
  Fint med ljusen och blommorna,sådana tips skall man snappa åt sig!
  Skön Helg!

  SvaraRadera
 8. Sådana butiker gillas skarpt!! fint vattenbad!

  SvaraRadera
 9. Verkar att vara en sån butik som jag också gillar. Det är så mysigt att gå runt och njuta i dessa butiker. Kul att du är så nöjd för då får vi se glimtar ofta därifrån :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Nu när jag börjar vara i skick igen ska jag absolut ta mig ut och besöka livsstilsbutiken! Har väntat på att de ska öppna :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.