fredag 2 oktober 2009

Oktoberfredag

Tänka sig att det blev oktober och idag är det dessutom fredag! Jag har en stor väggkalender i min klass och oktober månads bild är underbar. Höstfärger.

Idag när jag kom hem från skolan hittade jag dessa Tildavantar i ett av mina många pysselskåp och fick lust att göra dem färdiga (några av mina elever gör och har gjort sådana). Efter middagen fick min annars upptagna man specialförmån att fotografera och det är han van vid sedan gammalt med denna dokumenterande fru...

Måste få visa denna fina kalender som kom i mitt bokpaket från Adlibris idag. Den innehåller underbara citat och bilder som jag gillar! Tack du rara bloggare som tipsade om denna!

Önskar er alla en skön fredag kväll. Jag lämnar alla tankar på flera orättade prov och skoluppgifter och pysslar vidare denna fredagsmysiga kväll. I morgon är en annan dag! ♥

Också kärleken är mystisk: ju mer vi delar den, desto mer mångfaldigas den. - Paolo Coelho

6 kommentarer:

 1. Tildas vantar är verkligen mysiga :o) Jag funderar också på att smita upp till pysselrummet i kväll eftersom vårt vardagsrum plötsligt invaderades av trevliga ungdomar. Kände att det var bäst att dra sig lite undan :o)

  SvaraRadera
 2. Du måste verkligen ha ett härligt jobb!
  Tänk att få pyssla och ha lön för det ;)
  Jag blir häpen också över hur mycket dina elever hinner med, då jag gick i skolan tycker jag att det tog flera månader att sticka ett par vantar (hmmm... mina blev inte ens färdiga)
  Förstår ju att du nämner exempel på arbeten under flera år, men ändå...

  Ha en härlig helg och njut av solen och den friska luften!
  Vi ska försöka få det höststädat ute.
  Ann-Christine

  SvaraRadera
 3. Visst har jag ett härligt jobb, men i skolan hinner jag nog inte pyssla själv! Aldrig hör man sitt namn nämnas så mycket som på slöjdtimmarna och eleverna behöver hjälp. Då är man populär - Hoho! Det kostar ju en hel del att pyssla också, så man går snarare på minus än på plus... om man delar med sig. ;o)

  SvaraRadera
 4. vilka underbara saker eleverna får pyssla med idag. "annat var det förr" ;)
  hoppas du njuter av en skön, avkopplande helg.

  SvaraRadera
 5. Tack, tack för alla snälla kommentarer hos mig! :)

  Vilka fina vantar och vilken fin kalender. En sån kalender skulle jag också vilja ha...

  Hoppas att lördagskvällen är mysig och trevlig! :)

  SvaraRadera
 6. Hej, vilka vackra vantar! Prinsessan på ärten som du har visat i tidigare inlägg är helt underbar! Har själv en liten förkärlek till denna prinsessa, har vid flera tillfällen försökt hitta ett mönster för att sy en väggtavla i lappteknik (men ej hittat). När jag nu såg denna så väcktes en ny tanke! Vad gulligt av mig att du länkade till mig, ja visst är kalendern fin (på många sätt).
  Ha en fortsatt skön helg!
  Anna-Karin

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!