måndag 10 augusti 2009

Carpe diem


Nu har läsårets första arbetsdag avverkats och det känns bra att komma igång, få litet rutiner. Somrarna är så korta och man borde sänka förväntningarna på dem eftersom de har en benägenhet att gå snabbt förbi. Jag har under de senaste åren mer och mer börjat lägga vikt vid att fånga dagen och mitt favoritmotto är som så många andras Carpe diem.

Jag har märkt att Carpe diem-produkter är väldigt populära och ni pysslare där ute kan säkert bli av med era prylar om ni hittar på en sådan produkt... Jag har länge sökt en sten (som den jag visar härovan) med texten carpe diem, men de är alltid slutsålda vare sig jag söker i Sverige eller här hemma.

Mina vänner i Sverige vet att jag gillar detta motto och en dag när de besökte en affär i Uppsala ringde de mig och frågade om jag vill ha ett set från Sia. Köp rubbet sa jag... jag betalar vad som helst! :o) Jag hade tur, det var på rea!

Grillvante, grytlapp...

... handduk...

...löpare...

... och förkläde. Då påminns man om att den här damen tycker man ska göra det bästa av varje dag!

6 kommentarer:

 1. Nu har jag läst här från början och har hittat något att lägga bland favoriterna. Du har en jättefin blogg med trevligt skriven text och fina bilder.

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag nyfiken :O) Men kan inte riktigt ändå få dej placerad... kanske det yppar sej så småningom ;O) Så fint ni också bor!

  SvaraRadera
 3. Åhh, så fint!! Med det i köket är det väl en dröm att komma hem från jobbet... ti-hi... Själv har jag en underbar vecka kvar på semestern som jag och prinsessorna ska utnytja till max!

  SvaraRadera
 4. Mycke tankvärt och mysiga bilder!

  Jenni

  SvaraRadera
 5. Nej, nu faller jag av stolen ;) Trevlig överraskning !

  SvaraRadera
 6. Galleri MochB: Vi har flätat vide och björk på samma kurs i vårt stadshus! ;o)

  Livet på Vestergård: Nej hålls på stolen! Du kan skada dig i fallet och jag vill se dig i morgon! ;o)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!