måndag 31 juli 2017

När tiden går framåt som den villDet är nu åtta år sedan jag skrev mitt första blogginlägg här på Lyckoslanten. Tusentvåhundraelva inlägg med detta, som får bli en liten summering från den senaste veckan. 
 Vi fick ha två söner hemma. Härliga dagar! Den tredje sonen filmar för tv runt om i Finland denna sommar - ett program som kallas "Egenland". 

Ett något luftigare möblemang flyttade in i uterummet och det gamla fick flytta ut på terrassen. 
 Lördag kväll hade vi den årliga träffen med tre väninnor och respektive. En väldigt fin tradition sedan över tre decennier tillbaka och som vi gärna fortsätter med - samtidigt som vi planerar nya teaterresor. 

 Vi fick en av de vackraste sommarkvällar man kan önska sig! Vi kunde sitta ute och äta, prata och njuta nästan tills kvällen blev natt. Tacksam för den upplevelsen! 
 I går hade vi en heldag med systrar och svågrar vid barndomshemmet tillsammans med mor och far, när vi tillika firade våra tvillingsöner i andanom på deras födelsedag och svåger som fyller år idag. Kvällen avslutades med middag vid havet. 

Och nu är det dags att ta farväl av juli och välkomna augusti. 
Jag ställer in mig på ett nytt läsår och är helt tillfreds med det! 

Ha det så gott var du än är, vad du än gör! 

 ♥ 

3 kommentarer:

 1. Vackert inlägg här. Ja tänk att du varit i bloggvärlden så länge. Har inte ens kollat hur länge jag själv varit med, skall ta mig en titt på detta. Önskar dig trevlig fortsatt sommarlov till dess att det snart är slut.

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder och så vackert med det Mårbacka rosa i uterummet ,kramen Nette

  SvaraRadera
 3. Fina foton! och jag älskar de matstolarna de är ju bara SÅ fina.

  Hotelltips idag på bloggen:)

  Ha en kanon start på hösten!

  LOVE Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.