onsdag 31 december 2014

TacksamhetsburkenKommer du ihåg att jag på årets tredje dag skrev ett inlägg om Tacksamhetsburken? Här hittar du mina funderingar kring den. Den fylldes precis som jag trodde rätt fort med lappar där jag har skrivit ner vad jag har varit speciellt tacksam över just den dagen. Det finns ju alltid något att vara tacksam över även om varje dag inte är en dans på rosor. Du ska komma ihåg att jag skriver om guldstunderna. Livet är så mycket mer. Det jag skriver här är inte allt vad jag tänker, är och gör, bara ett gyllene krafs på ytan. Jag får ibland frågan av läsare om detta. Men jag tycker inte om att gnälla även om jag kan falla i frestelse och tycka synd om mig och andra ibland när jag är trött ;o) 
Idag på årets sista dag ska jag tömma burken, läsa lapparna, minnas, känna ännu mer tacksamhet och sedan börja fylla burken igen i morgon!

♥︎

6 kommentarer:

 1. Ja det kommer jag ihåg , en himla bra ide .Skulle ju copat den vilket totalt glömdes bort nyopererad som jag var i januari så det får bli 2015 istället,
  Ska genast fixa mig en burk . Ha ett riktigt Gott slut och ett Gott nytt. Kram B

  SvaraRadera
 2. Gyllene krafs på ytan, så bra det stämmer!
  För så är det ju, det mesta skriver man ju
  inte om. Du är klok du som har en burk.
  Gott Nytt År och tack för att du är en fin
  bloggvän.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Det är nog som du säger att inte skriver man allt. Idéen med burken är fenomenal. Ja nu när man kan ta det lugnt reflekterar man över mycket som man inte tänker på då man går på i ullstrumporna. Önskar dej Gott Nytt År och hoppas på många fina inlägg igen!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Det där borde jag också göra!
  Önskar er ett riktigt gott nytt år. Snart ska vi nog hinna ses! Kram

  SvaraRadera
 5. Vad roligt! Det där skall jag också ta i bruk nu. :) Gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. For en flott ide`, takk for den , kjempesmart!
  Ønsker deg et herlig og godt år!
  Klem fra Signe.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.