I gårdagens tidning kunde jag läsa att huset för kultur, mat och övernattning i vår stad är färdigt. I restaurangen kommer största delen av rätterna att göras av lokalproducerade råvaror. Bra tänk! Trumvirvel!
När jag kom hem från jobb i går gladde det mig att mannen hade fyllt köksbänk och kylskåp med lokalproducerade och eko-odlade produkter. Förutom dessa på bild fanns där även mängder av lokalproducerade ägg och grönsaker. Absolut inget nytt hos oss eftersom vi vill känna till framställningen av det goda som vi stoppar i munnen.
♥
Så mycket gott din man hade med sig hem. Vi tänker likadant, vi vill också ha lokalproducerad ekomat. För visst både kan och vill den här regionen på ett underbart sätt!
SvaraRaderaHa en fin torsdag!
Låter och ser ju alldeles underbart ut!
SvaraRaderaDet var en händig karl som handlade
SvaraRaderaallt det goda, sånt gillas!
Kramar/AM
Hej!
SvaraRaderaVilket bra tänk. Det är precis som det ska vara, ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt.
Tack för din fina kommentar hos mig! Det är så härligt med människor som kan unna andra lycka och framgång:) Stor kram till dig!
Härliga burkar med handgjorda etiketter! Låter bra och smakar säkert gott.
SvaraRaderaTrevlig helg!