fredag 22 november 2013

Glädje stor Idag kan du tro att glädjen är stor för alla de barnen som har längtat efter snö! Världen blev äntligen vit! Som de har väntat och funderat och spått när snön ska komma. Så vad säger man, det är bara att ta emot det vita.
 I förrgår när jag fotograferade bilderna ovan var världen utomhus litet frostig men solig. Jag fick tips av en bloggvän om denna sittkudde - pouf - som jag beställde härifrån. Den och många fler svartvita detaljer använder jag denna helg när jag får inreda ett boende. En smygtitt av det får du se senare.
Men tillbaka till snö och snöflingor. I förra nummer av magasinet Mollie Makes finns mönster på dessa fingerlösa vantar och snöflingor och jag noterade att man kan ladda ner många pysselmönster därifrån också. Men nu får stickning och virkning vänta. Det ska jobbas så att man hinner med litet fredagsmys.
Ha en skön helg!

7 kommentarer:

 1. Kan tänka att glädjen var stor då snön kommit.. Min egen dotter skickade bild från Vasa att där fanns snö i morse.. Visade mina elever och visst ville alla ha snö...
  Men det är alltid något speciellt med första snön.. Spännande att se vad du inreder..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Spännande att inreda ett boende , undra vems det kan va ;-)
  Puffen påminner om de vi släpade hem från Istanbul kanske ska ta ut och fota medans vi har snö kvar . lite vitt men det blaskar .
  Ha en mysig helg . Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Oj, vad inreder du nu? Hoppas vi får se bilder!

  SvaraRadera
 4. Ja, nog är det fint med snön som lyser upp nu, och guldsolen dessutom! Jag blev så inspirerad av dina snöflingor. De såg ut att vara ett lagom snabbt pyssel :) Mollie Makes tummar jag alltid på i affären, men ännu har jag inte köpt hem nåt nummer. Kanske i jul. Tills dess får jag kika på deras hemsida.

  Jag la förresten märke till dina länkar högst upp i sidospalten. Fint!

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt att få lite snö, då blir det adventsstämning direkt:) Hoppas vi får lite frost i alla fall i veckan:) Ha det gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 6. O jaa, här har vi också superglada barn, och antar att mammorna är lika glade när kläderna äntligen hålls rena mer än en dag ;). Hoppas snön kom för att stanna! Snygg pouf, och roligt med inredningsjobb :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Hejsan! Vi längtar också efter snö men ingen ännu! Ha en fin vecka! Kram Nina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.