fredag 5 juli 2013

Värdefull dokumentationNu i juli har jag bloggat om Lyckoslanten fyra år och då blir det lätt hänt att man tycker att det där har jag bloggat om i fjol eller förrfjol... Jag tror att andra bloggare känner igen sig där. I går kollade jag litet bilder från trädgården och tänkte att den borde ju dokumenteras i år också. För vår egen skull. Vi hade träff med två söner på stan och jag skaffade fler ekologiska örter till pallkragarna.
Sen satt vi här på bänken ända tills solen gick ner. Myggfritt var det dessutom. En bra dag från början till slut, värd att dokumentera. Den här dagen blir också bra. Det är tomatkarneval och jag ska på klassträff! ;o)
Ha en skön helg!


En trädgård är en vän du kan hälsa på när som helst.
~Sydney Eddison

7 kommentarer:

 1. Ja det är bra med dokumentation för annars bleknar en hel del bort i alla nya intryck.

  Ha en kul klassträff!

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Du har så fin trädgård, absolut värd att dokumenteras!
  Hoppas du får en riktigt trevlig klassträff!

  Kram Sabina

  SvaraRadera
 3. Visst är det roligt med trädgård. Det härligaste är när man bara kan gå ut och plocka in lite örter, gurkor, jordgubbar, ja vad man nu har för tillfället. Och så ställa sig vid grytorna för att koka maten... Alltid bra med dokumentation, man glömmer ju från år till år (jag i alla fall).
  Ha en fin klassträff!

  SvaraRadera
 4. Visst, bra och trevliga dagar är värd att dokumenteras, bara att ta fram och njuta av även sen. Inte vill vi ju gärna komma ihåg sorger och bedrövelser för dem blir ju knappast någon gladare av. Tack för alla dina vackra och intressanta inlägg.

  SvaraRadera
 5. Det är skojigt att jämföra bilder från år bakåt om man fotograferat på samma ställen, så då ser man hur allt ändras från år till år.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med ....du vet ju min
  inställning till dokumentation :-)))
  Under trädgård ni har .
  Ha en fortsatt bra semester hemma eller borta .
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 7. Det ser väldigt fint ut.:-) Kram Stina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.