söndag 23 november 2014

Solskensstunder i novemberEn dagens sista strimma av sol i uterummet... Den här dagen och ja, hela helgen kommer jag att minnas som solig. Visst, solen har denna söndag visat upp sig från soluppgång till solnedgång, men solskensstunder kan man även ha solen förutan. 
 Äldre tvillingsonen var hemma ett dygn och vännerna var här ett annat. Vi var på konsert och såg humorgruppen KAJ, vi åt gott, umgicks och planerade för framtida äventyr. Nu har vi fått nysnö och världen blev med ens mycket ljusare. Hej och välkommen säger vi till den sista novemberveckan!7 kommentarer:

 1. Ni där i inlandet fick ha sol här kommer dimmolnen från havet svepande och täcker solen ,men lite ljusare var det på förmiddagen ,härliga blommor ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Lyckliga du med lyckliga stunder!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Här har nog solen lyst med sin frånvaro men glad att du fick uppleva sol i helgen!
  Vad tyckte du om Kaj? Jag har inte varit och sett dem men har hört att de är roliga, och nog har jag ju hört deras sånger... Är det något du rekommenderar?

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt med lite snö, här har vi bara haft sol i helgen men skönt med lite ljus i alla fall:) Ha en fin vecka kram från Maria

  SvaraRadera
 5. Roligt och se att det är sol någonstans,
  här har det varit mulet i evigheter.
  Roligt att du är med i utlottningen.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 6. Vilken fin helg du haft! Vi har också få se några solstrålar idag. Snö skulle jag vilja ha, här ute på landet är det väldigt mörkt större delen av dygnet.
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.