söndag 16 mars 2014

Mitt i marsVi har börjat gnaga på andra halvan av mars och det stora samtalsämnet är vårens bakslag. Man hann ju nästan börja vänja sig vid fågelkvitterväder... Det goda är att solen för varje dag kravlar sig allt högre på himlavalvet och vårdagjämningen är snart här. Tjohoo! Helgen kom och gick och jag fick ta del av evenemang i staden men också av skön vila här hemma.

Söndagen har fått en extra guldkant av tända ljus och serier på Netflix mitt bland avdragbara soffdynor som tar sig en runda via tvättmaskinen. Litet sådant blandat med samtal, snöflingor och solsken innan nya arbetsveckan tar vid. Ha en fin vecka!


7 kommentarer:

 1. De rymmer en hel del de här helgerna fastän de går så fort. Skönt att solen lyser även om det blev vinter igen!

  SvaraRadera
 2. I morse släcktes vägbelysningen för första gången medan jag var ute med hunden. Gör samma runda samma tid varje dag, så det räknar jag också som ett tecken på att vi verkligen går mot ljusare tider!
  Du har en så trevlig blogg och jättefina bilder du tar!

  SvaraRadera
 3. Det känns som om dina helger är längre än mina. :)
  Jag är nog lite inaktiv bara, och på söndagarna har vi ju alltid mamma här, så då uträttar man inga storverk. Men bra så, vi behöver alla en dag då det inte händer så mycket.

  SvaraRadera
 4. Ja veckorna går snabbt.. Så fin fåtöljer du visar i förra inlägget , är säker att du hittar de rätta.. Ja nog hade vi vant oss vid snöfritt, men i morse var det gnistrande snö och -17..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Jättefin bukett, och fina ljus
  i vårfärger.
  Hoppas du får en solig fin vecka,
  även om det blåser något hemskt.
  Kramar/AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Man får en känsla av att det är så lugnt och harmoniskt hos er, härligt! Det har varit så fina vinterdagar nu att jag inte alls är harmsen över att våren tog paus. Vi hinner nog njuta av den ännu.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 7. Dina bilder andas sådant lugn och harmoni. Och skönhet. Du har ett sådant öga för det vackra min vän och dina bilder är sannerligen en lisa för själen. Det låter som ni har njutit av en skön och avslappnad helg.

  Ta hand om dig kära Ann-Lis och ha en strålande fin vecka!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.