torsdag 12 september 2013

Inspirerad av årstiderna på landet Nu ska du inte fästa alldeles för mycket uppmärksamhet vid hälsovåfflan där på bilden även om jag blev inspirerad att sätta en rosenknopp däri.
 Inspirerad kan man bli av storbloggaren Lottas bok, som har kommit hem till många med posten denna vecka. Jag fick tid att läsa den där ute i eftermiddag och i kväll när jag satt på annan ort och väntade i bilen. En riktig mysig bok med många bilder, personlig text och en hel del recept!
 Herr Lyckoslanten har fixat ett nytt staket vid trädgårdsmöblemanget utanför glasverandan. Det har av någon anledning försummats att sitta där denna sommar. Nu får man passa på allt medan löven lägger sig på marken och det ser litet okammat ut. Ha det bäst! 

15 kommentarer:

 1. Staketet är fint. Denna bok skulle man gärna läsa.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Hej du! Nu är jag lite nyfiken var ni egentligen har er glasveranda? Kom att tänka på att ert hus är ganska likt vårt och vi har funderat flera år var man kan göra en glasveranda här. Vi har kvällssol framför huset så där borde det vara men får det inte att passa i samband med huset. Som jag ser det skulle det passa bäst att ha fristående här därför är jag nyfiken var ni har ert och i vilket väderstreck. Kunde du skicka mig en bild skulle det vara bra. Vet ej ändå om det blir något men fantisera o planera kan man ju alltid.
  Staketet blev väldigt snyggt. Jag tycker att ett staket piggar upp väldigt bra i lantlig miljö. Ha det så gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu undrar jag om du syftar på vårt uterum. Vi har alltid kallat farstun för glasveranda och den vetter mot nordost medan uterummet är byggt på andra sidan, alltså mot sydväst. Kolla etiketterna glasveranda, uterum, lyckoslanten, annars skickar jag bild. Planera ska man alltid! :o)

   Radera
 3. Det blev ombonat och avskärmat med staketet och fint med planteringen där.
  Ja nu njuter vi av fortsatt härlig sensommar.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. så fint staket.
  Ha en bra helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Vackert staket! Vi har också flera sittplatser som inte alls blivit använda denna sommar för att inte tala om lusthuset som ingen öppnat dörren till sen i våras. Nåja det är bra att veta att de finns när lusten faller på :)
  Boken fördjupade jag mig också i i går kväll.

  SvaraRadera
 6. Snyggt staket ,bra att ha en snickare att ta till när det behövs ,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 7. Så fint och durabelt staket din händiga man gjort... Skönt med fredag, väntar att Linn skall komma från Vasa i kväll... Annars flyger tiden iväg.
  Ha ett skönt veckoslut !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 8. Jo nu fattar jag, det är uterummet jag tänkte på. Det var då en helt annan grej för det går inte att sätta till baksidan här så du behöver nog inte skicka någon bild. Vi får fortsätta fundera men tack i alla fall.

  SvaraRadera
 9. Vackert staket och snyggt med rosor till dukningen!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 10. Åhhhh vad snyggt staket , det ser alltid lite mer ombonat ut med avgränsning .
  Har inte köpt boken än men funderar på det eftersom jag inte bara läser hennes blogg utan även träffat henne . Lotta var den som fotade trädgårdsreportaget hemma hos oss.
  det som hon nu lyckats sälja till tre tidningar.
  Ha en trevlig helg.
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 11. Vad roligt att du köpt Lottas bok, den blev verkligen jättefin! Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 12. Intressant bok och väldigt vackert staket! Roligt att hösten har varit så fin så ännu kanske det går att hinna med nåt lämpligt uteprojekt?

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 13. Ja, vi är många som bläddrat i den boken den senaste veckan!
  Vilket fint staket! Jag har alltid velat ha en picket fence, men inte längs med hela tomten. En kort stump någonstans är ju en kul idé!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Vackert staket o ljuvliga foton! Underbar blogg du har:)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.