måndag 15 juli 2013

CampingHär hamnade vi bland klippor och skär vid Ruissalo camping där vi inte har varit tidigare. Här är gott att vara och vackert väder har vi också haft. Det bästa är att vi fick rå om yngre tvillingsonen över helgen och vi fick också träffa hans flickvän några timmar innan de återvände till Stockholm.
 Vi hade planerat att bryta upp idag, men eftersom vädret är bra och platsen är vacker stannar vi ett dygn till. Det är det som är fördelen med husvagn, att man kan ta dagen litet som den kommer.Snart ses vi igen!

7 kommentarer:

 1. Har vandrat på det där stället en gång för många år sedan med min kusin som bor i Åbo ,vackert ställe med alla spetsvillor.Här är det blåsigt och regnskurar idag .kram Nette

  SvaraRadera
 2. Ni är nog i rätt del av landet just nu. Tittade just ut och såg svarta moln torna upp sig i söder, vädret är nog dystert här just nu.
  Ha en fortsatt skön semester!
  Nanne

  SvaraRadera
 3. Ni gjorde nog rätt som stannade en dag till för här har det regnat idag. Och
  nu tycks det bli mulet igen.

  Härlig helg ni haft..särskilt att få rå om sonen.
  Ni ska ha fortsatt skön semester.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Rörande bild då du står och vinkar farväl... Förstår att ni haft det härligt att få träffas..
  Är glad att ha mina båda barn här ute på stugan... Den äldre sonen har inte gett sej tid tidigare, men flickvännen trivs så bra här ute, så hon fick honom att ta lite ledigt...
  Ha det bra på eran tripp !
  kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Ni ser ut att ha det så fint. Skulle jag vara er skulle jag stanna kvar, för här uppe i norr har vi bara regn och rusk och ingen värme att tala om.... Ha en fortsatt fin semester!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder
  haen fortsatt skön sommar

  SvaraRadera
 7. Dit får vi lov att åka någon gång också! Men som sagt, där var väldigt "upptaget" när vi körde förbi på vår mini-semester ;)

  Ser att du har en riktigt skön och trivsam sommar! Härligt!
  Jag njuter ute så fort jag får tillfälle, men trist att det blivit så kallt väder.
  Må så gott!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.