söndag 20 januari 2013

Sakta men säkert
Vi har en otroligt vacker vintersöndag och man borde inte ha någon ursäkt i världen för att låta bli att ta en promenad innan solen går ner. Jag har suttit här i arbetsrummet och jobbat nästan hela helgen, förutom nu till lunch när mina föräldrar hälsade på. Sakta men säkert går jag framåt med mina projekt. När jag tänker efter har jag faktiskt sett en och annan film också ;o) bl.a Kate & Leopold. Den och Serendipity tycks jag ha missat när det begav sig i början av årtusendet.
En och annan promenad - i sakta mak - blir det här på rullande mattan om jag är för bekväm att klä mig varmt. Min omtänksamma son och coach i Stockholm vill ha motionsrapport varje vecka ;o) Må väl!10 kommentarer:

 1. Ooo vad jag gillar ditt vita jobbrum.
  Ja visst hade vi härligt väder i dag, jag kom mig ut en liten sväng. Trots att det är bra att promenera ute så kunde man ibland behöva en rullmatta för när halkan ger sig till känna då är det inte speciellt trevligt att vandra utomhus.

  SvaraRadera
 2. Ha en fortsatt fin söndag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Hej ! Och hoppas du haft en bra söndag... Tufft med en egen coatch..Ja en "liten" manick skulle jag vilja ha som jag kunde träna på..
  Har försökt föreslå men inget gehör.. Kanske det blir någongång då ett rum blir tomt...
  Nu borde jag ännu gå ut en sväng tänkte ta snöskorna.. Är så jäkla lat nuförtiden..
  Ha det bra !
  kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Jag tog mig en liten spark tur....endast till föräldrarna. Så inte blev det långt! Men nu år cirkelträningen avklarad å jag är riktigt nöjd.
  En rullande matta skulle inte va så illa, och film att titta på samtidigt.
  Ny vecka nya utmaningar. Ha de bra! Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag kom mig ut en liten sväng i dag , men annars är det datorn som kallar eftersom några,...eller ganska många, projekt borde börja bli klara.
  Ha en fin arbetsvecka!

  SvaraRadera
 6. Vilket fin rum du har! Fint och soligt har det varit idag! Har det bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 7. Förstår att du vill vara i ditt vackra rum. Skrattade gott åt att din son känner dig så väl.Så kan du kolla på film samtidigt som du promenerar :).

  Ha en fin vecka

  kram
  annika

  SvaraRadera
 8. Åh en rullande matta, det vore något för mig med! Har allt som oftast ursäkter för att inte behöva motionera ute när det är kallt.
  Kate och Leopold var en rolig film, det är länge sedan jag såg den.

  Ha en fin kommande vecka!
  kram Sabina

  SvaraRadera
 9. Visst bjöd söndagen på underbart väder och vi passade förstås på att ta en skidtur. Man ska göra det man känner för oavsett vilket väder vi har, då mår man bäst:)
  Ha det så gott!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 10. Kate och Leopold är en rätt bra film. Vi har den i vår samling. Våra döttrar gillar den skarpt.

  Jag kan förstå att du "gärna" sitter och jobbar en fin söndag med tanke på det fina arbetsrummet. Min fru är också lärare så jag vet förutsättningarna.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!