måndag 17 september 2012

Instagramhälsning


Det blev hösten. Hur många gånger har jag inte hunnit tänka den tanken, men nu är det nog på riktigt. Även om jag gillar hösten suddar regnet, blåsten och alla de gula virvlande löven ut drömmen om de där sommardagarna som aldrig kom, men ännu blommar rosorna. Tranorna flög förbi här tidigare, precis som om de ville säga farväl. Vi fick hur som helst en vacker helg med sol. Då blev mycket gjort utomhus.


Jag är väldigt nöjd med allt som odlingslådorna har bjudit på i sommar trots att innehållet ser mer vilt än tamt ut. I helgen strödde jag ut vallmofrön i dikeskanterna där jag kan tänka mig att ha massor av dem en ny sommar ;o) Får se om det lyckas...


Så var det det här med Instagram. Det kunde passa mig utmärkt. Dessa ögonblicksbilder. Men de flesta skickar jag inte iväg till mina följare. Dessa som jag knäppte i helgen är några av dem.


Oberoende om man har visat något tidigare, har det betydelse för den egna dokumentationen hur det ser ut just vid denna årstid. Nu skickar jag en hälsning hemifrån Lyckoslanten till yngre tvillingsonen, allas vår lillebror, som har flyttat till Stockholm! Hoppas att han och flickvännen kommer att trivas bra där med nya och spännande utmaningar!


The story7 kommentarer:

 1. Jag är också mycket nöjd med min odlingslåda så till nästa år blir det nog flera ,vackert hos dig ,blåsigt värre här ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Det ser riktigt fint ut i dina lådor och det där med att sprida vallmofrön i diket var ju en riktigt bra idé! Måste testa :)

  Fin låt, tack för den!

  SvaraRadera
 3. Bra att du får vara nöjd med dina odlingslådor för det är inte jag med mina. Det är inte fel på själva lådorna, det är något med jorden då morötterna och dillen inte växer ordentligt. Jag envisas med att ha dem nära till men de lär nog få flytta längre bort till nästa år. Däremot växer kålrabbin, libbsticka och oregano så det knakar så jag borde kanske vara nöjd ändå men morötterna är väldigt viktiga för mig. Ha det gott.

  SvaraRadera
 4. Härlig med höst också tycker jag ,Gillar dessa klara soliga höstdagar
  Iden med att strö vallmofrö tror jag att jag ska ta efter
  ha en skön dag

  SvaraRadera
 5. Jag visste inte ens att vår son läste min blogg, men efter en längre bloggtystnad från min sida, önskade han att jag skulle blogga oftare så att han kan hålla reda på vad vi sysslar med. Sådant värmer ett mammahjärta. :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här! De gillar att se glimtar av vad man sysslar med även i bild. ❤

   Radera
 6. Dina rosor är så fina! Det är en fröjd för både oss andra och säkert din son att se hur fint du har det där. Ååh Stockholm, vad härligt! Jag antar att du kommer att göra en och annan trip dit. Vad gäller glasunderläggen får jag väl försöka mig på någon dag att virka sådana, jag antar att det är enkelt men det kräver ju att man har tid (och tålamod)! :)

  Kram Sabina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!