söndag 10 oktober 2010

Nougat och vanilj

Nu tänker jag inte ge något recept på efterrätt med tanke på rubriken. Nej, det är de nya, vändbara köksmattorna från Pappelina som har den färgen. De mattor vi hade tidigare i köket var aningen svåra att hålla rena. På första bilden kan du få en "sneak peak" av tapeten i allrummet. Hallen och allrummet är vårt största rum och denna helg jobbar vi med "tv-hörnan".
Så till njutbara "efterrätter"! Showen med Fork var toppen! Den upplevelsen och goda maten på favoritrestaurangen tackar vi svåger med fru för! Böcker och film är ju också mums. För två år sedan läste jag boken "Lyckan, kärleken och meningen med livet" av Elizabeth Gilbert. Nu har filmen om nämnda bok "Eat Pray Love" kommit. Den vill jag gärna se någon gång! Hoppas din helg är god och att du får en skön söndag 10.10.10!

16 kommentarer:

 1. Vilka läckra mattor och vad praktiskt att de är vändbara också. Jättefint!

  Roligt att höra att ni hade en trevlig kväll med show och restaurangbesök.

  Jag håller med dig, jag ser också fram emot filmen "Eat Pray Love". Faktiskt mest för att det är Julia Roberts i huvudrollen. Jag tycker att hon är fantastisk. Dessutom har ju en av mina svenska favoritskådespelerskor en roll i filmen också; Tuva Novotny. Så den känns som ett måste.

  Tack för dina fina ord hos mig. De värmer. Jag hoppas att du får en riktigt fin söndag Ann-Lis.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Så fint ni får det, ljust och fräscht!
  Det bjuds på många fina konserter i trakterna nu, funderar på den med J Karjalainen på Ritz i kväll, han är en gammal favorit. Nu beror det ju på när älgjägaren anländer, man vill ju inte fara ensam. Jag hoppas att alla älgar gömmer sig idag så att gubbarna ger upp tidigt ;).
  Ha en skön dag
  Marianne

  SvaraRadera
 3. den filmen har jag också tänkt gå och se :)
  fina mattor, men inte var det ngt fel på dina gamla heller!
  mina skor kommer från mekka i gw gallerian, så iväg dit med dig bara ;)
  ha en skön söndag! kram

  SvaraRadera
 4. Det ser ut som glass med vaniljsås ditt kök ,härligt.Jag såg att Fork,en av mina favoriter, skulle vara i stan MEN vi har ju älgjakten vi,så det blir som vanligt hemma o städa vidare.Kram Nette

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en riktigt fin söndag också. Du har det såå fint i ditt kök. Så lugnt och vackert det serut.
  Får inspiration att börja fixa och städa här hemma..men nu blir det lite amning igen...typiskt ;)
  ~marita~

  SvaraRadera
 6. Harmoniskt och välstädat kök du har! Annat än hos mig. Fast vi fick ju nya diskmaskinen i slutet på veckan så det är litet bättre nu. Supersnygga mattor. Praktiskt att de är vändbara också. Jag är litet halvt allergisk mot mattor så vi gjorde en matta av kakel i vårt kök. Slitstarkt och skurvänligt ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 7. Pappelina mattorna har ju så läckra mönster och är säkert praktiska också. Kul att höra att showen var lyckad! Det brukar göra så gott att komma ur rutinerna litet och koppla av.

  Jag harnågot åt dig i min blogg...

  Ha en fin fortsättning på söndagen!

  SvaraRadera
 8. vad praktiskt med vändbara mattor! Ja den filmen skulle jag gärna också se. Jo du har rätt, det blir en ssärdeles sskön vecka med bland annat spindlar och spöken...pumporna sparar vi dock till halloween :)Ha en rrasande rrolig vecka!

  SvaraRadera
 9. Vilket vackert kök du har. Pappelina mattorna är jättesnygga och bra jag har likadana i huset på landet fast blå och vit.
  Filmen med Julia Roberts tänkte jag bjuda med min dotter på.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 10. Så fint kök ni har, härliga köksluckor! Pappelinamattorna är verkligen BRA, vi har 2 stycken i hjälpköket, har haft dem i ca. två år nu, och de ser ännu helt nya ut fast vi har den vita sidan uppåt! Bra köp!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 11. Väldigt fina mattor! Härligt med en trevlig kväll så där ute i kulturlivet. Den filmen tänker jag också se.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 12. Ja de mattor du hade förut är lite väl känsliga att ha i köket.Jag har ju likadana, men nu väntar jag på att de nya mattorna jag beställt ska komma snart.De är inte likadana som dina :)Ni är flitiga med ert renoverande!

  SvaraRadera
 13. Ja, du har det verkligen städat i köket. Annat är det här hemma hos mig.
  Fina mattor! Roligt att förnya hemma ibland.
  Härlig helg du haft med show och restaurang besök.
  Ny arbetsvecka i morgon då.

  SvaraRadera
 14. Rubriken passar verkligen bra. Nougat och vanilj, Mmm.

  Maidi

  SvaraRadera
 15. Trodde faktiskt det var nå mat på G :) Den där filmen ska jag också se någon gång!

  SvaraRadera
 16. Ja du, dom mattorna har jag också fikat efter men vägrar köpa någon förrän vårt kök blir tillsnyggat. Du har verkligen bra smak för hela ert kök ser så inbjudande ut. Ha en bra dag.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.