tisdag 20 juni 2017

Midsommarveckan Dagen innan sommarsolståndet är regnig. Då kan man ju passa på att städa, eller så inte... Sitta och läsa en av de böcker jag köpte i Umeå kanske? Tror inte det heller. Det finns en hel del att göra och köra. Men jag kan tycka att det är avkopplande med regniga dagar ibland. 
 Det har blivit många dagar och nätter hemifrån och lär väl fortsätta så i sommar. 
 Vi for en dag i förra veckan och hälsade på hos lillasyster och svåger. Lunch vid Rosenlund intill Aspegrens trädgård. Så vackert där. 
 Glass blev det i solskenet vid populära Skorpan och sedan åt vi god fisk vid Strandcampingen i Larsmo. Utflykten avslutades med besök hos gudson och fru. 
 Mannen har semester och vi har idkat litet sommarstugeliv, medan vi däremellan har försökt fixa till planteringarna i trädgården här hemma. Mannens bror bjöd oss på ett evenemang vid Villa Sandviken i lördags. Ibland får man ju lov att ta sig ut bland folk och göra nya bekantskaper! ;o)
 Nu hoppas vi på att det blir en fin midsommar med familj och vänner! 
 Allt gott till dig!  
 ♥ 

6 kommentarer:

 1. Have a nice week of the Midsummer!!!
  Jarka

  SvaraRadera
 2. Vi lever i en fantastisk del av världen! Så vi njuter av allt denna ljuva årstid. Du far runt och mår gott, precis som man ska. Vi åker små turer med husbilen emellanåt. Tänker oss till Ekcerö och Åland framöver.
  Ha det fortsatt härligt och Glad midsommar
  Kram // annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter fantastiskt med husbil. Vi hoppas hinna ta någon tur med husvagn också! ♥

   Radera
 3. Ser man på, känner igen det gula huset. Ni kom er till Aspegrens och Skorpan. Bra att du nämner detta så jag får mig en puff åt rätt håll. Har ännu inte varit till Aspegrens i sommar dit jag nu åtminstone är en gång varje sommar, ett rofyllt ställe. Till Skorpan har jag ännu inte alls varit, nästan så man får skämmas.
  Önskar dig en skön midsommar.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!