fredag 5 maj 2017

Maj du sköna! Äntligen får man känna solens varma smekning mot ansiktet! När mannen och jag flög till Stockholm senaste helg (fredag till måndag) var vindarna nordliga och friska. Men det var vackert oberoende! Kungsträdgården, vilken lycka att få se körsbärsblomningen än en gång! 
 Med våra värdar, goda vännerna, tog vi också en tur till Ulriksdals slott och slottsträdgården där. Borde ha haft med mig en lastbil. Vilket pelargonrike, alla Mårbackorna... Vi promenerade runt en hel del, både ute och inne. Vi hann också träffa vår son och även vännernas barn och barnbarn. 
 Till Valborgsmässoafton hade vi bokat ett bord för fyra för att ta del av Mamma Mia the party. Wau, vilken mini-greklandsresa och vilken underhållning! God mat dessutom! En upplevelse utöver det vanliga, minst sagt! Vi hann också promenera i vacker och naturnära omgivning i Upplands Väsby. 
 Tillbaka till verkligheten i en rasande fart med omsorg och oro över kära föräldrar - det i livet som är viktigt och behöver få sin tid. Sovmorgon idag efter en konsert och inför festkonsert med Skolmusik 2017, en förmån jag får ta del av via mitt jobb i dessa dagar. 

Sköna vårdagar till dig! 

 ♥ 

1 kommentar:

  1. Du är en vacker blomma bland körsbärsblommorna!��
    Säkert en fin upplevelse bland så vacker omgivning.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.