söndag 2 april 2017

Tar vara på tiden som rusar



 Det hann gå två veckor sedan senaste uppdatering och sommartid och april är redan här. Tiden rusar iväg och det finns så mycket att göra på jobb, hemma och borta. 




 Det finns en hel del foton i min mobil från de senaste veckorna. Flera av dem är från promenader och de flesta tillsammans med mina elever. Nu ser vi fram emot påsk och allt kreativt vi får ägna oss åt de närmaste veckorna. Ser fram emot att få familjen samlad och allt annat roligt som är inbokat under våren. 




 Vi har varit väldigt kulturella den senaste tiden, eller vad sägs om en superrolig konsert med humorgruppen KAJ på Wasa teater förra helgen och en fantastisk konsert med James Bondmusik på Ritz i går. Nu ser vi fram emot kvällens bluegrasskonsert med The Purple Hulls. 


Ha en fortsatt fin vår! 

 ♥ 

6 kommentarer:

 1. Önskar jag fått vara med på båda konserterna men tyvärr inte ,ha det bra ,kramen Nette

  SvaraRadera
 2. Våren är en tid då mycket ska rymmas. Man får försöka att göra det man måste och mycket av det man vill och mår gott av. Härligt att njuta av konserter och annat.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Purple Hulls var på denna sidan och gav en konsert innan de for över Kvarken. Mycket bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var i Grisbacka på väg ner från Lappland. Det är min svåger som har varit deras manager under deras dryga månad här. Ha det bra!

   Radera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!