onsdag 23 mars 2016

Virkade Minionägg Hoppas att allt är väl denna Dymmelonsdag? Tänkte att jag kunde titta in och dokumentera mina Minionägg/bokmärken, som jag virkade i går kväll ackompanjerad av hickhackhosta. Tyckte att de är ett nyttigt alternativ att ge bort i påsktid. Jag blev inspirerad av Anna-Lenas målade ägg. Mönstret till äggen formade jag enligt de vaddägg jag hade på lager. På nätet finns flera modeller på virkade ägg i olika modeller. 
 Under denna vecka och veckorna framöver kan det vara bra med ett bokmärke a la Minion när vi håller på med Ägguppdraget och annan trevlig läsning! 
 Vädret har inte bestämt sig ännu, men det får sköta sig själv. Påsk är på ingång lik hur! 
  Fortsatt skön Påskvecka! 

5 kommentarer:

 1. Så söta de är!
  Glad påsk till er båda från oss båda! >3

  SvaraRadera
 2. Kul dom där äggen ,det virkas ju allting av allting nu för tiden men kul är ju det ,glad påsk ,Nette

  SvaraRadera
 3. Hjälp så söta! :) Döttrarna är numera tonåringar men de älskar Minions. De är så söta och går helt enkelt inte att motstå. Så fina Ann-Lis. :)
  Glad påsk på dig kära vän. Önskar dig en solig och fin påskhelg tillsammans med nära och kära och så hoppas jag att hickhackhostan har försvunnit sin kos.

  Ta hand om dig vännen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Läser i efterskott och påsken har redan varit och farit - MEN ägguppdraget var roligt så det ska jag ta vara på för nästa påsk, tack för att du delade! :)
  På min nuvarande skola är mars läsmånad och påskharen värper läsägg, dvs eleverna bokför sina lästa böcker på äggformade kort i klassens egna färg och så blir det statistik av det hela när månaden avslutas. Varje klass gör också frågesportfrågor på böcker de läst och frågesporten deltar alla skolans elever i, i årskursblandade grupper. En gemenskapsstärkande tradition!
  Glad och solig fortsättning på våren!

  SvaraRadera
 5. Såg din kommentar först nu Annica! Tack för att jag fick ta del av det trevliga tipset! Det behövs bara det lilla extra för att inspirera!
  God fortsättning!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!