tisdag 26 januari 2016

Grej of the day Nu har den blivit utgiven, boken med de hundra "grej"lektionerna, som jag har väntat på! Det är en välgjord bok med rikt innehåll. Jag vet att det är många pedagoger som tittar in här och jag rekommenderar faktiskt boken av Micke Hermansson. Jag gick med i "Grej of the day"-gruppen på Facebook i höstas och började då hålla mikrolektioner utgående från olika allmänbildande rubriker, som eleverna klurar ut med hjälp av ledtrådar de fått av mig dagen innan. Även yngre elever gillar "kunskapssagostunden" och att få lära sig om personer, djur, platser och händelser på ett sätt som väcker nyfikenhet och lust att lära. 
 Nu har jag aktiverat min kod till den digitala produkten och läst på av hjärtats lust, både i bok och på skärm! Äldsta sonen, som är lärare, kommer att få en egen bok i sin hand nästa gång vi ses. Den perfekta gåvan om du frågar mig! Här kan du läsa mer om materialet och... jag är inte sponsrad, bara inspirerad ;o)

Kunskap är coolt!


3 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Ska genast bekanta mig med materialet.

  SvaraRadera
 2. Kunskap ÄR verkligen coolt! Håller så med dig.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Det där är något jag funderat på när man tittar på frågesport programmen på TV till exempel ,vad skulle barnen idag veta om det som frågas, inte mycket .Det där är nog en bra sak att väck kunskapstörsten till liv .Allmänbildning är ett stort plus i livet

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!