tisdag 5 januari 2016

Årets första dagar Se där och vi kom till årets femte dag! I skrivande stund borde jag filma rakt ut genom fönstret när den stora och glödande solen sänker sig bakom träden. Så vackert! Det har bjudits på en hel del sådant den senaste tiden. Kallt är det också. Det eldas ljus och i öppen spis. 
 Det är fantastiskt att se hur totalt slokade buketter kan återuppstå genom att klippas ner och få nytt vatten. Det är något jag har fått bevis på x-antal gånger på senare tid.  
 Vi rörs en hel del och upplever soluppgångar, solnedgångar och gråväder litet varstans. Än en gång vinkade vi av vår mellersta son, som återvände till huvudstaden i lördags, medan hans tvillingbror anlände till andra sidan jorden i morse. 
 I går kväll hade vi besök av svåger och svägerska och bjöd dem bland annat på portugisisk inspirerad tonfiskröra och fisksoppa. 
  Idag har jag varit ute och gått i harens spår. Mina Icebugs är superbra och dem kommer jag att nöta friskt under årets första månader! 
Ha en skön Trettondagshelg!

6 kommentarer:

 1. Visst var solen vacker idag ,tog mig några timmar ledigt nu så trycket får sjunka ,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 2. Ja vädret har bjudit på vackra stunder... Icebugs är något jag funderat att köpa, har hört flera kolleger berömma dem..
  Ha det gott i kylan!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sköna, härliga bilder ♥
   Önskar dig/er de´samma!

   Radera
  2. Icebugs är helt suveräna i vinterföre. Varma och sköna dessutom. Ha en skön trettonhelg!
   Helen

   Radera
 3. Som alltid, fantastiskt vackra bilder hos dig, jag njuter av känslan dom framkallar och så får jag se snö också! Ha en trevlig helg, kramar Agneta

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder!
  Hoppas det nya året har börjat bra! :)En trevlig helg!
  MALIN

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!