torsdag 22 oktober 2015

Tulpaner från Amsterdam Nu tycker jag att mina tulpaner från Amsterdam förtjänar ett eget inlägg. Speciellt som de piggar upp i sina glada färger dessa regniga dagar. Det är ju inte alla dagar man åker till Amsterdam och hämtar sig en tulpanbukett. 
 Det blev helt enkelt så att vi blev tvungna att övernatta i Amsterdam mellan söndag och måndag. Då såg jag de fyrtio tulpanerna och femtio av Rembrandt inspirerade tulpanlökarna och frågade om man fick ta med dem på flyget. "Det är därför vi säljer dem", sa damen i kassan ;o) Tolv timmar senare var de hemma och är ännu fräscha när helgen stundar!
8 kommentarer:

 1. Åh, vilken färgprakt! Och tulpaner som nog är en av de vackraste blommorna som finns, i sin enkelhet.

  SvaraRadera
 2. Så läcker bukett! Men vilken vanemänniska man är när det gäller blommor. Vår, tänker jag genast när jag ser tulpaner och höstpenséer har jag inte heller vant mig vid.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Lovely :-) Tack för inspon fr Portugal .Såååå vackert .Länge sen vi var där , skulle kunna tänka mig Lissabon och den andra sidan nån gång med .Ha en trevlig helg. Kram B

  SvaraRadera
 4. Men så lyckat att få äkta tulpaner ,för man kan väl säga så då dom kommer från rätta stället ,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 5. Härligt med tulpaner från Amsterdam. Ha ett fint veckoslut. Förrestän tack för deltagandet i min lilla tävling!

  SvaraRadera
 6. Tjingeling så på fredagskväll! Oj känns som vår i luften då man får se så vackra tulpaner… Vi har verkligen hatten en mörk höstdag här i söder… Vackara blommor piggar alltid upp!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 7. Lite extra att få pryda bordet med tulpaner från sitt "hemland". Inte visste jag att man kan ta blommor med på flyget men mycket bra så. Trevlig helg till dig.

  SvaraRadera
 8. Vackra!
  Ha en fortsatt fin söndag!
  Hanna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!