lördag 17 oktober 2015

The Birds Nest I onsdags flyttade vi in hos våra bekanta, min svågers bror och fru. De har bott några år i Portugal och de har byggt ett nytt och modernt hus, ett hotell The Birds Nest, i centrala Alvor. Här finns vardagsrum, kök, sex sovrum med egna badrum i tre våningar och dessutom en fantastisk takterrass med utsikt till havet och över Alvor. 
 En av de fyra terrasserna är frukostverandan som vätter mot morgonsolen. 
 Rummen har olika fågelnamn. Vi bor i Flamingo-rummet. De övriga rummen heter Blackbird, Nightingale, Ibis, Phoenix och Swan. Här kan man se fler bilder från underbara The Birds Nest!  En kvällsbild från takterrassen. 

 Vi har haft fullt program under dagarna här. Våra värdar har varit fantastiska och visat oss olika platser i Algarve och hur man lever här. Mer om det i nästa inlägg. Nu väntar vi på att syster  och svåger ska dyka upp här. Vi hinner umgås med dem halvannat dygn innan vi beger oss hemåt till vardagen igen i morgon kväll. Må väl!

3 kommentarer:

 1. Så mysigt ställe och jag tror ni njuter i fulla drag ,kramen Nette

  SvaraRadera
 2. Så härligt att ni fått bo hemma hos dem istället för hotell, och så fint! Flamingorummet tror jag passade dig perfekt!  Sabina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt ett hotell, det bästa vi har någonsin bott på! :o)

   Radera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!