söndag 11 januari 2015

Ljus och Må bra Tack till dig som troget orkar hälsa på här i bloggen och tack för hälsningar jag får direkt och via andra! Det har inte fotograferats så mycket här under veckan. 
 När dagsljuset inte vill infinna sig och det är mörkt när man kommer hem är det gott med alla typer av ljuskällor. Här får nog den delen av jul finnas kvar en vecka till. Bästa investeringen är nog de ledljus vi köpte inför julen härifrån. Glad i dem!
 Olikfärgade amaryllisar, julrosor och orkidéer blommar om och om igen. De tycks trivas ypperligt i uterummet dessa blommor. 
 I går hade jag en skämma-bort-mig-dag. Mannen hade hjälpt tomten och jag utnyttjade ett gåvokort med hudvård. Sedan fick jag gå till dukat bord med filmmakaren, musikern och sponsorn ;o) Bra dag!
 Härligt att ha kommit igång med vårterminen! Hoppas nu på många fler soliga dagar! Throw kindness around like confetti!

5 kommentarer:

 1. Det var en bra julklapp, vilken fin
  lördag du fick. Vackra blommor och fin
  ljuslykta också.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Ledljus är nog bra… Låter som en superdag du haft! Ja nu bara rullar det igång med fart..
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder som alltid hos Dig . Härligt att Du fick en stund för Dig själv , hämta ny energi och bli vacker . En fin julklapp av tomten . Många varma hälsningar från Maarit

  SvaraRadera
 4. Nu är det ett tag sedan jag kikat in här. Hos oss har vi städat bort julen men en vit amaryllis som blommar allt vad den förmår har jag kvar.
  Ha en fin start på arbetsveckan!

  SvaraRadera
 5. Din blogg är som konfetti! Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.