måndag 18 augusti 2014

VilodagarHar du haft ett gott veckoslut? Min första jobbvecka gick bra, men man tackar inte nej till lediga lördagar och söndagar. Dessa dagar fick med ens en annan innebörd. Människan behöver sakta farten mellan varven...


 


... sitta på en parkbänk och lukta på blommorna. Unna sig litet gott. Vi beställde fredagskassen som vi delade med en son, promenerade till sommarrestaurangen på lördag då vi även for via våra vänner på ett spontanbesök.
Nu väntar en ny vecka med nya utmaningar och med löfte om nederbörd. Hoppas vi alla får dagar fyllda av meningsfulla uppgifter! 8 kommentarer:

 1. Fredag em är efterlängtad när man jobbar,
  under sommaren blir det ju planering mer efter
  väder än veckodag. Den glassen skulle jag
  gärna äta upp.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
  Svar
  1. En av jobbets positiva sidor att man uppskattar veckosluten på ett annat sätt! Glassen var god, men jag nöjde mig med en lättare och mer flytande efterrätt! ;o)

   Radera
 2. Ja tack, vårt veckoslut var riktigt fint, precis som ert ser ut att ha varit. Din glassportion ser nästan kunglig ut. Mums!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den glassportionen var mannens, men jag fick smaka! ;o)

   Radera
 3. Bilden med glass och blåbär får mej att längta till Skandinavien!

  SvaraRadera
 4. Min helg gick i arbetets tecken. Men jag ska inte klaga. Söndagar är bra betalda:) och så har jag ju fått va ledig ett helt år. Blev så snål på glass då jag såg din bild så nu har jag njutit av en tigerglassportion:) Ha en bra jobbvecka!

  SvaraRadera
 5. Ja nog har det kört igång igen... Tänk att någon där uppe visste att nu börjar skolorna för vädret blev perfekt skolväder. Visst är det skönt med avslappnande veckoslut !
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 6. Kloka Ann-Lis. Visst är det så att även om vi trivs med vardagen så behöver vi även vilodagarna och helgen. Kombinationen är oslagbar. Och vilken ljuvlig helg ni fick. Den där glassen ser inte dum ut alls. Här hos oss har det varit regn och höstrusk för hela slanten den senaste veckan och tycks så fortsätta. Men då blir det mycket mys inomhus istället med en bra bok, film, god mat och många pratstunder.

  Jag hoppas att du har det riktigt gott i solen kära vän och har en fin vecka.♥

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.