torsdag 7 augusti 2014

Farväl Sommarlovet! Det känns aningen vemodigt att ta farväl av ett sommarlov. Sommar, semester och sommarlov, så vackert de klingar de tre. Men nu ska vi inte deppa, tack och lov är mycket sommar kvar! Jag gillar hösten när den väl kommer. Allt blir så mycket lugnare när rutiner infinner sig. Vad tycker du om mina "grannar" där på bild? Det finns en hel del av dem i grannskapet och i går kväll måste jag stanna när vi körde förbi och ha en pratstund med dem.
 Allt det där jag skulle göra på sommarlovet blev ju inte gjort. Nåväl, egentligen hade jag inga vidlyftiga planer. Jag skrev i varje fall en tjock bok, en dokumentation om några år tillbaka och den är nu är på tryckning. För mig och familjen är den värdefull, för någon annan kanske inte... som bilden av vägen, som jag tog för någon kväll sedan när vi for och badade till barndomsvillan. Den vägen betyder väl föga för dig som läser, men för mig som kan varje kurva betyder den bilden massor! Jag vill inte blogga för bloggandets skull. I så fall vill jag dela med mig av något som har innehåll och som även du har nytta av. Det är min avsikt, men det blir inte alltid så, man är ju ändå alltid sig själv närmast.
 Hur som helst har det varit ett bra sommarlov med stor utdelning på alla områden! 
Tacksam!

 The tans will fade but the memories will last forever.

Psst. Här kan du göra animerade bilder!


10 kommentarer:

 1. Fint skrivet och visst kan en bild som betyder mycket för dig äen ge mig som läsare en hel del också även om jag inte varit där så känner man känslan i bilden och det gör gott inombords. Trevlig torsdag/Maria

  SvaraRadera
 2. Jag blir så rofylld o glad att läsa din blogg. Låter intressant att du skrivit en bok. Den blir säkert intressant för kommande generation. Själv håller jag också på att dokumentera för mina barnbarn;)

  SvaraRadera
 3. Jag är övertygad om att det är en fin bok,
  kommer bli en riktig familjeskatt. Får är
  trevliga grannar, så mysigt och höra deras
  bääande.
  Trevlig helg och kramar/AM

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig precis i vad du skriver om sommarlovet och listor man gjort innan. Mitt sommarlov slutar denna helgen också och om en vecka senare möter jag eleverna igen. Tycker mycket om din bild med den slingrande vägen. Finns så mycket symbolik i den.
  RosMarie

  SvaraRadera
 5. Härligt skrivet och tur att det finns rutiner annars tror jag inget skulle fungera. Sommarlov med värme i all ära men man bör nog faktiskt vara ledig då och ta rutinerna vid svalare väder. Jag har njutit i fulla drag och hoppas du gjort det samma. Dina hallon avundas jag en aning för jag har inte plockat några, däremot ett ämbar blåbär i kväll. Önskar dej en bra start på jobb året.

  SvaraRadera
 6. Svårt att fatta att skolorna börjar när dom just slutat ,,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder
  Ha en fin kväll!
  Hanna

  SvaraRadera
 8. Hittade din blogg av en slump, men kommer absolut tillbaka. Vilken skön stämning här är!

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder. Visst är det lite vemodigt att skolorna börjar men samtidigt märker jag att yngsta sonen börjar klättra längs väggarna och saknar sina klasskompisar. Låter spännande med en bok. Hoppas få höra mer om den senare. Ha en fin start på den nya veckan.

  SvaraRadera
 10. Det känns som om ni verkligen tagit hand om sommarlovet. Önskar dig ett gott nytt läsår, och så hoppas jag att vi hinner träffas snart. Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.