tisdag 17 juni 2014

Snudd på kungligtI lördags for vi ner till Åbo och fick sedan en lyxig färd med Viking Grace över till Stockholm. Mannen påstår att han hade bokat helt "vanligt", men hytt, middag och frukost var något utöver det vanliga och då har vi otaliga båtresor, inkluderat Grace, att jämföra med. Bilden ovan, liksom de övriga har jag fotograferat med väskkameran.


 


Målet för resan var att hela familjen skulle sammanstråla hos yngre tvillingsonen på söndag morgon. Hans bröder hade anlänt några dagar tidigare. Vi gjorde en utflykt till Rosendahls trädgård på Djurgården där vi fikade i äppelträdgården. Sedan gjorde vi stan, strosade runt och åt på Berns.
De två äldre sönerna for vidare på semesterresa till Gotland och vi körde ut till Ekerö med yngre tvillingsonen och fina J till Drottningholms slott. Jag glömde visst berätta att vi bodde på Hotell Kung Carl vid Stureplan, så det blev aningen kungligt från början till slut när vi besökte den kungliga huvudstaden. Vi avslutade kvällen med att äta vid Solstugan med utsikt över till sonens jobb där han har sin mottagning. I går fick vi även umgås med honom och i morgon åker han i jobbets tecken hela fyra veckor till Spanien. Vi fick fina dagar med många och långa promenader och mycket "köra runt-runt" och vädret var helt bra. Nu är vi hemma igen och det är ju bara så otroligt skönt det med... tills vi är ut och flyger och far igen!
6 kommentarer:

 1. Det lät som en lyckad resa och tur att ni hade vädret på er sida.
  Ha en god fortsättning på ledigheten!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktig lyxresa, både vad programmet och sällskapet beträffar. Härligt med sådana upplevelser tillsammans med familjen. Och Rosendahl! ett favvoställe!

  SvaraRadera
 3. Och plattvatten hade ni beställt också ,verkar som en perfekt resa .Alltid kul med Stockholmsresor ,kram Nette

  SvaraRadera
 4. Så härligt lyxigt! Bara att köra-runt-runt i Stockholm med familjen måste vara en tio-poängare.
  Ha en finfin midsommar!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Så trevligt med Stockholmsresa och kungligt värre:) Rosendahls trädgård besökte jag nyss och där är trevligt. Det var däremot länge sedan vi var på Drottningholm så det kanske är dags igen.
  Så härligt att ni också ska besöka varmare breddgrader, här är lite väl kallt just nu.
  Jag önskar dig och din familj en Glad midsommar!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det finns jättefina sviter på den färjan, har
  sett på bild. Roligt och träffa alla sönerna på
  en gång, ni fick en fin tid i Stockholm.
  Ha en skön torsdag och helg
  Kramar/AM

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.