lördag 26 april 2014

Nollställd och inspirerad Nu har vi åter varit borta ett dygn och blivit nollställda. Så vackra alla färger är när man kommer hem, för att inte tala om helgens härliga väder!
Vi hade ett mycket trevligt par på besök i går kväll. Det var bloggaren Ingela alegni in office och hennes man som gjorde oss äran. Som de delar med sig och inspirerar! Tack för det och de två muggarna till Greengate-samlingen! Tänk så fina vänner man kan få via bloggandet och man får åter en gång konstatera att ankdammen är liten.
Nu fortsätter vi med veckoslutet!


 

8 kommentarer:

 1. Så trevligt med bloggarbesök .Vackra muggar du fick .Här har ju dagen gått i arbetets tecken som vanligt ,trevlig fortsättning på helgen ,Nette

  SvaraRadera
 2. Stort tack för en genomtrevlig kväll och för er generositet! Vi fick en sådan feelgoodkick av er, och vo hoppas att vi ses snart igen! Kram till er båda.

  SvaraRadera
 3. Kul då man hittar nya bekantskaper och man har trevligt tillsammans. Nu tror jag att det är ganska lätt att ha trevligt tillsammans med dig. Greengatemuggarna är fina.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Så fint du planterat kryddorna. Och
  roligt med bloggbesök.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 5. Ankdammen med den betydelsen var ny för mig, tur att du länkar haha :-)))
  Den där samlingen börjar bli rätt stor nu va ? men precis som med skor och väskor kan man aldrig ha för mycket porslin ......kvinnligt ordspråk från Skogssäter .
  Ha en riktigt skön söndag.
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 6. Vad vore väl livet utan vänner.
  Vackra blommor och Green Gate har så vackra saker!
  Trevlig söndag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.