måndag 21 april 2014

En glad påsk


Ägg, ägg, mera ägg, ät så får du skägg...

Påskhelgen går mot sitt slut och den har varit en glad sådan... och god! På påsklördag besökte vi mina föräldrar och de hade hamstrat ägg åt oss, som vanligt.
Jag gläds över att se tvillingsönerna tillsammans. Det blir inte ofta numera när de bor i varsitt land, även om de ibland besöker varandra när vi föräldrar inte är med. I går blev hela familjen samlad när storebror kom hem. Vilken vacker dag! Bilar och frisyrer fixades, det musicerades och fotograferades och jag behövde inte göra annat än njuta av det som spelades upp framför mina ögon.
På bilderna avnjuts påskmiddag, som äldre tvillingsonen hade tillagat. Det var lamm och rotsaker, som han hade marinerat. Gott!
Idag är en annan dag, en solig sådan. Nu efter frukosten är det musikunderhållning ;o) och sedan ska morföräldrar besökas. Ha en fin måndag och Annandag Påsk!

 ♥

11 kommentarer:

 1. Så fina påsk dekorationer de där äggen med grönt och små kycklingar. Verkligen ljuvligt att vila ögonen på
  L8

  SvaraRadera
 2. Jag är glad att du haft en härlig påsk,samma här. Tyvärr har jag inte varit tillräckligt observant på att kommentarer har hamnat i min skräppost,av någon anledning, vilket ju absolut inte är meningen.. Där hittade jag ett från dej och beklagar att jag inte sett den tidigare, inte min menings alls.Ha en fortsatt trevlig påsk!

  SvaraRadera
 3. Låter som en trevlig påskhelg, och skojigt när barnen är hemma på besök. Jag skall också snart åka in till stan för att söka dottern som kommer för några dar och glädjer vår samvaro.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 4. Visst, en GLAD påsk hör ju liksom till ...
  och vad hör då till om inte alla nära och kära ...
  och god mat ;o)
  Njut även av denna strålande dag!

  SvaraRadera
 5. Syns att du haft en underbar påskhelg med nära o kära. Så fina dina gipsägg blev med färggranna dekorationer. Själv har jag också njutit av barn o barnbarn.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Du ser ut att ha haft en alldeles fantastisk påsk med de dina och så mysigt att alla är på plats samtidigt:) Som vanligt ser det jättegott och vackert ut hemma hos dig.
  Må så gott!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Nu finns det både en Blog Hop och en utlottning som man kan vinna en blogg presentation av din egen blogg i min blogg om du skulle vilja delta så är du välkommen! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html
  http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/vinn-en-blogg-presentation.html
  Delta i båda om du önskar!

  SvaraRadera
 8. Jo visst är det njutbart när familjemedlemmar är tillsammans. Blir ju vanligen alltmer sällan när skilda familjer bildas så man tar gärna vara på de stunderna när de händer.
  Verkar som du haft en väldigt njutbar helg. Kan tänka mig att många av oss haft det så möjligen också av det vackra vädret Ha det fortsatt gott..

  SvaraRadera
 9. Så mysigt det låter med hela familjen samlad! Kan tänka mig att det blir lite mer spritt när dom blivit stora! Mysiga bilder.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Skönt med påskledigt om än det går snabbt ;O) Trevliga stunder ni fick tillsammans!

  Kram Gugi

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.