söndag 23 juni 2013

En magisk midsommarHoppas att du fick en fin helg eller midsommar vare sig du har firat den hemma eller vid något smultronställe. Vi är ju inte särdeles många på vår planet som firar denna midsommarhögtid. Hur som haver tycker jag att vår midsommar har varit helt underbar och magisk! När vi kom hem från Rhodos frös jag i flera dagar, men jag var ändå tacksam över att få komma hem till den nordiska sommaren. Denna midsommar har inte gjort mig besviken.
På midsommarafton hade våra vänner förberett och gjort så fint där vid sitt smultronställe vid havet. De vet att jag älskar picknick! Sedan blev det god soppa, grillad lax och jordgubbstårta bland mycket annat gottigottgott! Och... vilket fantastiskt väder vi fick ha!
Där vid havet fanns också Midsommarflickan och Midsommarpojken som bjöd oss på en fantastisk musikalisk underhållning och fysisk aktivitet. Vi hälsade även på hos grannarna. Tack till er vänner för en fin Midsommar 2013!
Här på Lyckoslanten har vi fått ha den äldre tvillingsonen med flickvän hemma från och till. Nu har de förts till tåget och allt återgår igen till det normala. Vi har endast sovit hemma tre nätter av de femton senaste... Om några dagar tar mannens "semester del 1" slut och jag återgår till sommarlov med allt vad det innebär ;o)


11 kommentarer:

 1. Vad vackert..... blev så sugen på havet med så igår bokade vi havsspa i Bohuslän för att få uppleva åtminstone några dagar svenskt hav .

  ha en fin start på veckan.
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Ser att vi har samma solnedgång ,så fint ni hade det ,kram Nette

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder. :) Visst är det något speciellt med den nordiska sommaren.

  SvaraRadera
 4. O ja, visst har vi fått njuta av ett underbart väder. Lite regn kom det igår och idag har en tjock dimma lite stört, men i det stora hela så har det varit fint. semestern börjar i morgon så vi fortsätter att njuta.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 5. Fina bilder. Förstår att din midsommar var magisk, med dessa fantastiska bilder.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Sommar och hav, finns det något bättre?
  Vi var till er vackra kyrka i Pörtom i helgen, blev bjudna på en fin konfirmationsfest efteråt. Kyrkokören sjöng sååå vackert, de är verkligen duktiga! trodde att du skulle vara med, eller har jag missförstått det hela?
  Hoppas du får en fin vecka på hemmaplan.
  Nanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å nej, du må ha blandat ihop nåt där... med mannen kanske ;o)

   Radera
 7. Det var verkligen en magisk midsommarafton i år, det ser man på dina stämningsfulla bilder. Härligt att vi fick så fint väder just den dagen!

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara sommar bilder du bjuder på i dag, förstår att du haft det skönt:) Ha det fortsatt gott kram Maria

  SvaraRadera
 9. Vilket underbart ställe att fira midsommar på. Fantastiskt att värmen var med under helgen. Skönt att få sköna härliga dagar med goda vänner.

  Ha så kul på ditt eget sommarlov :)

  Kram
  annika

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.