måndag 22 oktober 2012

Vilken grej!


Nu har jag verkligen funnit en grej - den lilla högtalaren med det stora ljudet - som bl.a. är anpassad för surfplattan och mobilen. Vilket bra ljud som hörs i hela huset!


Jag köpte den i en av DesignTorgets butiker. Tjohoo, vilken grej!


Denna grej finns i sonens och hans flickväns lägenhet. Inte fullt så modern som högtalaren här ovan. Den användes nog för några hundra år sedan som kylskåp. Det kallades isskåp på den tiden. Ja tänk vad tekniken har gått framåt. Undrar när man kan trycka på en knapp och husen städar sig själva... Det är väl nog bäst att ta på sig städrocken pronto!

10 kommentarer:

 1. Javisst finns det ovanliga nymodigheter som man vill pröva :O) Din ser ju liten och nätt ut ...
  i kontrast med sonens gamla kylskåp :)
  Fin helg ni spenderat 'over' där ;O)
  Ha en skön sistaledigadag!

  SvaraRadera
 2. Den där högtalaren borde nån verkligen beställa till mig. ;)
  Ni ser ut att ha haft en skön vistelse i grannlandet. Det är alldeles för länge sen jag var där senast. Det borde "man" göra något åt snart...
  Kram, ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 3. Vilken bra grej du hittade!
  Den där husstädarknappen, den kunde vara värd Nobelpriset tycker jag ;0)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, jag antar att DesignTorget har butik i Stockholms centrum. Jag har en resa inbokad om några veckor, då kanske man hinner titta in (kollade också deras hemsida). Men först skall jag till Helsingfors och Köpenhamn, för min del blir det mycket resande framöver. Visst är det skönt att resa ibland, men alltid härligt att komma hem! Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 5. Får väl köpa en sådan jag också ,för jag kan ju skvallra lite för dig det är nämligen så att jag vunnit en läsplatta ,berättar mera sedan då jag får den ,var finns det där designtorget har också resa västerut planerad i februari ,inte så långt till dess .kram Nette

  SvaraRadera
 6. Tänk att båda sakerna är charmiga och tilltalande på sitt sätt oberoende av tidsåldern :) Det är just kombinationen av nytt och gammalt jag gillar, saker man helt enkelt tycker är fina oberoende av om de exakt passar in i konceptet. Ha en fin höstvecka!!

  SvaraRadera
 7. Så lustigt, precis en sån högtalare såg jag i en väldigt moderna och inne shop i Oslo nu och blev vansinnigt imponerad! Den är bara så fin, liten och fin, så ska det vara. Tänk dom där stora jättelådorna som fanns förr!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. En verkligen stilig högtalare, de brukar ju vara asfula! Men kylskåpet är ju helt underbar! Ha en fin vecka - trots det föreviga regnandet!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 9. Vilken grej säger jag om båda. Den lilla
  högtalaren är ju pefekt, och isskåpet! Har
  aldrig sett ett runt förut, otroligt vackert.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 10. Ja du, tänk vad bra det hade varit om man hade haft en sådan fiffig trollstav som i Harry Potter och så vips hade städningen varit fixad. Kommer säkert i framtiden. Vem hade kunnat tro när vi var små att internet skulle finnas? Och än mindre telefonsamtal där man kan se varandra? ;)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!