torsdag 21 juni 2012

Sommarsol hemma!


Det skulle väl vara på sin plats att visa bilder på när man plockar blomster till midsommar, men det får vänta en dag och jag fortsätter plocka stenar, på bild i varje fall. Numera heter hotellet Lyckoslanten och inget går ju upp mot det där att vara hemma. Vi landade i går kväll och det var den värsta landningen någonsin. Hoho! Att flyga ligger inte på min tio-i-topplista och ändå utsätter man sig för det där om och om och om igen. Människan har ju tydligen en benägenhet att glömma.


Det finns hundratals bilder i mina kameror, men nu vill vi fokusera på den ljusaste dagen och att göra fint inför midsommar både ute och inne. Några bilder på de två vattumännen (den ena är mera som en delfin, medan den andra är som en sköldpadda ;o)) och lifeguard, som nog tyckte att det var bäst att hålla ett öga på den ena av dem! ;o)


En dag besökte vi Kadriye med bazarer och shopping och det var alldeles tillräckligt för vår del. Jag fick det jag ville ha åt alla de barnen och mannen passade på att ekipera sig.


Hur du viker en handukssvan kan du bl.a se här!


Tack hustomten till son som har skött om alla blommor ute och inne så fint! Tack till alla ni som hälsar på och lämnar glada kommentarer! Är snart tillbaka bara jag landat i verkligheten! Nu ska vi snart få hämta ungdomar från tåget denna dag som bjuder på sommarsol!
Ha en fin dag!

7 kommentarer:

 1. hjärtligt välkommen hem!
  saknade dig på bloggträffen, men vi får göra om det snart.
  skön midsommar till dig och delfinen!
  kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem till ditt eget paradis. Ni verkar ha haft det gott.
  Men visst vill vi fira året ljusaste dygn här uppe i Norden.

  Ha en skön och trivsam Midsommar

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Härligt att resa och lika härligt att fira midsommar hemma kan jag tänka. Kul med handdukssvanen; nu blir det att träna på det.

  Ha en fin midsommar!
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Välkomna hem igen...vi har haft två såna rejält obehagliga / riktigt otäcka landningar och flighter genom åren den ena över Atlanten från Karibien o den andra över nåt Arsbland hem från Thai. Lovade mig speciellt sista gången att överlever vi detta flyger jag ALDRIG mer. Den gången skrek t o m flygvärdinnorna ...men det är glömt flera gånger om :-)
  ha en trevlig midsommar HEMMA :-)
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 5. Kikar in och önskar dig en riktigt fin midsommarhelg!

  SvaraRadera
 6. Så härligt det ser ut, plocka snäckor är ju
  så roligt. Underbara bilder från din resa.
  Ha nu en riktigt glad och fin midsommar
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!