torsdag 29 september 2011

Tilda-Nytt!

Det är ju alltid trevligt att sy upp någon modell så fort något nytt i mönsterväg ges ut av Tone Finnanger. Det senaste Tildahäftet "Tildas Juleverksted" innehåller litet smått och gott.
Jag fick användning av en Tildakropp som jag hade liggande i en sykorg. Den är en tredjedel större än den miniengel som finns beskriven i häftet, men vad gör väl det! Jag kopierade och förstorade pappersvingarna bak i häftet en aning och så fick den ängeln anses vara klar när den fått broderad snedlugg, hår, ögon och klänning.
Bilderna i häftet är söta som karameller.
En del av Tildamaterialet får vänta några månader ännu...
Torsdag redan och sedan en intressant helg att se fram emot!
Ha det så bra alla!

16 kommentarer:

 1. Jag har oxå köpt den lilla Tilda-boken... Alltid lika skoj att få bli inspirerad av dessa vackra norka böcker..
  Ha en bra dag !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Hejsan !
  Men så söt Tilda du sytt,du är duktig du.
  Ha en skön Torsdag.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Man kan gärna bläddra i Tildaböckerna nästan bara för de söta bildernas skull :)
  Fin Tilda du gjorde!

  SvaraRadera
 4. Det var en piffig Tilda, är alltid imponerad av hur fina dockor du syr.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Så fina! Vill passa på att tacka för inlägget du gjorde om vänskapsarmbanden, jag är fast! Länkade till din blogg från min, vill att mina (få) läsare ska hitta dig oxå:)
  Lycka till med stegen! Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. jag skulle aldrig orka med pillgörat att sy en tildadocka, så jag är mer än grymt imponerad. vilken tur att vi alla är olika!
  kram

  SvaraRadera
 7. Din Tilda är som en vårblomma, vacker. Skulle nog behöva lite inspiration inför julen, har ju tid, så det skulle kanske vara dags att börja tillverka några.
  Marianne

  SvaraRadera
 8. Oj har du hunnit med det där redan Ann-Lis?? Duktiga du, jag har knappt hunnit bläddra igenom häftet ordentligt...men det är ju en fråga om att prioritera....jag skulle ju kunna göra annat nu tex än sitta och surfa igenom alla bloggar....Ha en skön sista-arbetsdagen-i-veckan-imorgon! ;)

  SvaraRadera
 9. så fin Tilda du hunnit gör jag har inte fått mitt Tilda material o böckerna ännu ,vet inte var det dröjer ,kramis Nette

  SvaraRadera
 10. Så fin kjol Tilda dockan har fått.
  Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 11. Så fin! Du är verkligen en Tilda-mästarinna Ann-Lis! Jag är full av beundran för din otroliga kreativitet. :)

  Och vad fint det blev med din nya tapet. :) Jag har funderat på en av deras ljusblå tapeter som fondvägg i vårt sovrum, men jag har ännu inte bestämt mig. Det är svåra saker det där. ;)

  Nu hoppas jag att det ska gå att kommentera och att jag ska vara tillbaka på banan igen. Jag håller tummarna och klickar på "Skicka kommentar".

  Ha en fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 12. Du är så duktig på att sy fina saker till dina Tildor. Vilka härliga färger du visar oss idag, de känns så somriga och fina.
  Jag önskar dig en fin helg!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 13. Hej! Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

  SvaraRadera
 14. Jag älskar Tildaböcker! Även om jag inte alltid tar mig tid att sy något stirrar jag mig gärna blind på de vackra sidorna i böckerna ;O) Det häftet kom hem till mig också strax innan resan söderut så i veckan har jag haft nöjet att kika i det!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 15. I Tildaböckerna är alltid så mycket som är vackert och alltid gjorda av härliga tyger. Du är så bra på att variera dina Tildor så det är riktigt fachinerande och det är ju det som är grejen för inte har vi intresse av att se samma prydnader hela livet. Ha en skön fredagkväll.

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Inspirerande och vackert här hos dig som vanligt.
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram /Bea

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.