söndag 26 juni 2011

Tur med vädret!

Midsommaren kom och gick och den var underbar! Midsommarafton firade vi med våra vänner vid deras sommarstuga. Vi njöt av middagen inomhus eftersom det till en början var aningen mulet, men sedan uppenbarade sig solen allt mer under kvällen tills den övergick till sen natt. Efter god sömn fick vi njuta av solig frukost ute på altan innan vi åkte vidare...
... till svågern och svägerskans ö (ser du Ferdinand?) Där lyste solen på oss precis hela midsommardagen, så vad kan man säga annat än att vi hade tur med vädret och allt annat denna midsommarhelg.  Nu är vi åter hemma och unga gardet har lämnat Lyckoslanten där allt återgår till det normala. Hoppas att din midsommar var fin?! ♥

16 kommentarer:

 1. En fin Midsommar i bild - verkligen! Nu får vi bara njuta av de kommande sommarveckorna :)
  Må gott!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 2. Ja nog var det ju tur med midsommarvädret... Inget regn ! Ser ut att ni haft det skönt!
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara bilder du visar ,ni ser verkligen ut att ha haft de kanon.
  Här har varit mest grått o regn.
  Ha en skön kväll
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jag har varit så fullt upptagen av att njuta av gott sällskap och god mat denna midsommar att jag försummade kameran. Du har lyckats fånga så fin midsommarstämning i dina bilder!

  SvaraRadera
 5. Ser att du inte var så långt från mig vi hade nog kunnat ropa till varandra när det var så där lugnt,vackert har det varit ,kramis Nette

  SvaraRadera
 6. Wow vilka midsommarbilder, så fint collage du pysslat ihop! Njaa,vår midsommar blev inte så lyckad då mannen blev sjuk, men vi hann ifall njuta av god mat och vin innan vi hamnade att åka hem tillbaka!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Så länge man slipper regnet, så är det jätteskönt! Härliga midsommarbilder. Kram Johanna

  SvaraRadera
 8. Hej vännen! Åh vilka underbara midsommarbilder du bjuder på i dag, jag njuter och känner stämningen ända hit! Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 9. Verkar som att du också har haft en underbar midsommar. Vilka fina kort ser ut som vykort.
  Kannan med båtarna på tittade jag lite extra på och Ferdinand sedan skulle passa hos oss på landet. Riktiga sådana går en bit upp i backen.
  Hoppas att du har det bra i sommarvärmen.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 10. Nja, riktigt sån tur hade inte vi med vädret. Vi satt visserligen under solseglet och det småduggade bara och till sist var det myggen som jagade in oss..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 11. Vilka underbara midsommarbilder.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 12. Vilka vackra bilder och charmören Ferdinand :O) är ju underbar.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 13. Visst verkar du haft det ok enligt dina bilder som är så vackra. Vädrets makter rår man ju inte på. Man får bara ta det som det kommer.
  Ha en skön vecka, det låvas värme.

  SvaraRadera
 14. Sköna platser du varit på!
  Jag hade inga som helst förväntningar eller planer för midsommaren, men ändå blev vi bortbjudna både fre och lör och hade så trevligt :)

  Hoppas denna värme håller i sig nu!
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 15. Ser ut som en helt magisk och underbar midsommar! Fint bildcollage! Ha en fin och solig junidag!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 16. ni ser då verkligen ut att ha haft tur med vädret! jag kan inte klaga på vårt heller, inte desto mera, men visst hade det varit trevligt med lite mera sol medan vi var ute på stugan. myggorna tycks inte gilla dimma, för vi såg inte en endaste en medan vi var där ute den här gången.
  kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.