måndag 27 februari 2017

Sportlov



  Sportlovet kunde knappast börja med bättre väder. Vi hade en vacker friluftsdag med skolan i fredags och det blev en fin inledning till sportlovet. Helgen har jag och mannen spenderat i stan med långa promenader och min aktivitetsapp har applåderat för varje uppnått mål ;o)




 Vi var inte de enda som sökte oss ut på isbanan i helgen. 




 Hoppas på fler soliga dagar även om prognosen inte lovar det bästa. Hur som haver är långa promenader längs stranden och på isen mitt mål under detta sportlov allt medan mannen jobbar på med sitt.  




 Har varit hemma en sväng och planterat om Mårbackorna. Det var mitt andra mål för sportlovet!  




 Till veckoslutet är en teaterresa med damerna inplanerad. 
Önskar dig en fin vecka! 

  

tisdag 21 februari 2017

Över en halv miljon!



 Förra veckan blev jag påmind om att bloggen hade passerat en halv miljon unika besökare. Kommer ihåg när det var fem tusen och jag tyckte det var otroligt många... 




 I helgen hade vi tre systrar med män träff och passade på att fira oss alla i dagarna två med trerättersmiddag och tårta.




 Veckoslutet inleddes med sol och i fredags var jag ute många timmar både i jobb och hemma. Helgen i övrigt har varit grå... 




 ... men vad gör det när den i övrigt har varit glädjefylld och det gavs möjlighet att umgås med både systrar och söner. 




 Hemma händer inga märkvärdigheter när det gäller inredning. En lampa inhandlades för tre månader sedan från Mias Lustgård i Umeå och den mjukar upp allrummet. Så nöjd med den! 




 Ha det bra tills vi syns! 

  

tisdag 14 februari 2017

Vändagen



 Härligt rörigt på min kateder idag när vi hade pysselstund med alla väneleverna. Vi hade lektioner med origami och läsning Vändagen till ära. 




 Förra veckan förberedde jag och min klass denna "happening" med att dela ut bokmärken i en morgonsamling som mina elever höll för hela skolan. 




Länkar till pappersvikningar: emojis, hjärtan med vingar och hjärtan.




 Det här var verkligen en mycket trevlig dag, dessutom mannens födelsedag! Ha en fin Alla Hjärtans dag och Vändag alla som tittar in!

 ♥ 



måndag 6 februari 2017

Februari ♥︎



Gillar februari om temperaturen är någorlunda uthärdlig! Ljuset! Idag visade solen sig när jag kom hem från jobb. Mera sådant framöver, tack! Runebergsdagen till ära har vi ätit runebergstårtor, precis som traditionen bjuder. 




 Det är litet si och så med mitt bloggande, eller snarare prioriteringen av densamma. Jag droppar in ett inlägg när inspirationen finns där och verkliga livet ger mig utrymme och lust till det! Vill gärna titta in igen i vändagstider! 




 Njut av februari! 

 
♥