tisdag 25 oktober 2016

Höstlov i Portugal Det blev liksom i fjol höstlov i Alvor... 
 ... och precis som då bodde vi hos svågers bror med fru i The Birds Nest, som jag tidigare skrev om här. 
 Nu huserade vi i ett annat rum - Ibis - och vi hade några dygn ensamma i hela huset när värdparet var på resa. Min syster och svåger var samtidigt i Alvor så det blev en hel del trevlig samvaro. 
 Så speciellt att varje morgon gå och köpa frukt till saluhallen och bröd till bageriet och äta frukost på frukostbalkongen. 
 Av de fyra dygn vi var där hade vi en mulen men behaglig dag, annars fick vi alldeles tillräckligt med sol. Regnade gjorde det nattetid. 
 Vi promenerade mest hela tiden... 
 Här får man lätt ihop tio kilometer varje dag. Sedan i fjol har det byggts fler gångbroar vid strandpromenaden om man tröttnar på att gå barfota längs stranden. 
 Gillar det genuina i fiskebyn. 
 I söndags for vi alla - tjocka släkten - ut på landet och åt god portugisisk söndagsmiddag. Vid närmare eftertanke har vi nog inte enbart promenerat, vi har ju faktiskt njutit och ätit gott och ovanpå det passat på att tömma i oss litervis med vatten med högt pH från Monchique. Tog faktiskt med mig en stor flaska i kappsäcken hem ;o) 
 Bilder från syster och svågers hotell, en av restaurangerna vi besökte och kyrkan i Alvor. 
 Sammanlagt sex flygturer och två hotellövernattningar (vid flygfält) blev det och nu är vi tillbaka i vardagen. Det är ju som alltid alldeles underbart (men ack så kallt) att vara hemma igen! 

Ha en fortsatt bra vecka! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!