söndag 25 september 2016

Så blev det hösten Jamen visst kan vi väl konstatera att hösten är här nu! Höstdagjämning har vi också haft under veckan som har gått. Under den pågående Gåkampen försöker jag hitta olika miljöer där jag vill promenera. Tycker det är intressant med ombyte. Närpes å bjuder på många fina hållplatser och broar att stanna till vid. 
 Eller så tar jag en tur till barndomsvillan på vägen till eller ifrån när jag besöker mina föräldrar. Jag kan tänka mig att de efterlängtade stunderna vid strandkanten avtar nu när vi snart kommer in i oktober. 
 Så gick åter en helg då vi har fått avkoppling och litet distans från den vanliga vardagen. Jag har läst och vi har promenerat. Lillasyster med man var på besök och bjöd ut oss på middag. Den sista septemberhelgen! 
 Ha en fin vecka alla! 

  

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder av hösten ,ha en fin vecka du med ,nette

  SvaraRadera
 2. Jättefina höstfoton! Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig!
  Nu har jag läst ikapp lite! Såååå vackra bilder, precis som alltid!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder kära Ann-Lis och nog syns det att hösten har anlänt med sina vackra färger alltid. Och det är ju precis som sig bör vid denna tid på året. Sommaren har varit rent magiskt vacker och som jag har njutit men nu ska jag villigt erkänna att jag ser fram emot att hösten är här. Jag älskar hösten lika mycket som övriga årstider och nu tänker jag omfamna och ge mig hän fullständigt åt hösten. Sommaren är vår intensivaste tid här på gården och när hösten kommer har den med sig ett lugn som är både efterlängtat och välbehövligt för vår del. ;)

  Ta hand om dig vännen och ha en fin söndag.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!