tisdag 30 augusti 2016

Farväl till sommaren? Tog en runda i trädgården efter dagens jobb. Där blommar ett och annat ännu, speciellt många, många små pionvallmon, typ barnbarn till dem som blommade tidigare. Jag sådde massor av pionvallmofrön i början av sommaren och jag har undrat var resten har hållit hus. 
 Ja, så tog vi farväl av sommaren i helgen. Eller? Som det stormade, men mysigt hade vi det hos storasyster och svåger. 


 


 Tillsammans med dem och svågers bror med fru, våra portugalvänner, njöt vi av god mat kvällen lång. Det blev en riktigt vacker solnedgång och stormen gick hem till natten. 


Fasad på utbyggnad hos svågers bror.Gäststuga hos storasyster.Födelsedagsmiddag med söner.


 I går hade vi träff med söner och åt en tidig födelsedagsmiddag för den förstfödde som har födelsedag senare i veckan. Och augusti går mot sitt slut. Men att ta farväl av sommaren kändes inte aktuellt idag när vi har haft en sån vacker dag. Kanske september blir riktigt fin, vem vet! 

  

3 kommentarer:

 1. Sommaren är fin, men hösten kan också vara fin! :)

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder vännen och nog har sommaren varit fantastiskt fin alltid. Än känns det som det finns några fina sensommardagar att krama ur sommaren. Jag gillar denna tid då ena foten står kvar i sandalen och sommaren medan den andra foten befinner sig i gummistöveln och hösten. En härlig kombo. :)

  Kram på dig vännen♥

  SvaraRadera
 3. Åhh den första bilden, sååå fin! Ja sommaren har nog tagit semester nu men visst hoppas vi på massor av sköna höstdagar nu istället?!
  Önskar dig en skön helg...
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!