måndag 1 augusti 2016

Augusti, hej! De sista julidagarna kom och gick. Precis som jag anade kom Mårbackorna igen även om de har varit sena med blomningen i år. Nu fick jag belöning för all kärlek jag gett dem ;o) I lördags blev våra tvillingsöner tre decennier och de firade var och en på sitt håll, utspridda som de är över världen. Nästa vecka hoppas vi få fira tillsammans. 
 Jag hade några stadsdagar förra veckan och så kommer jag att ha även denna vecka, nu när mannen jobbar. Det blir tid för att ladda upp inför nytt läsår - läsa, strosa på stan, promenera längs stranden - att ta ut det sista. 
 Jag brukar alltid köpa buketter med luktärter från torget den här tiden på året. Så gjorde jag i år också, men de fick följa med på vår lilla husvagnssemester till våra sverigevänner. 
 Vi fick ha en jättemysig helg tillsammans med dem vid deras skär. Vi blev som vanligt bortskämda till max. Det blev ändå en hel del camping för oss i juli och hoppas ännu på någon tur nånstans i vårt vackra land. I sommar har vi inte alls känt för att åka till södern, som vi brukar sommartid. Det räckte gott med Parisresan som gick i strejk där i juni. Det är ändå alltid hemmavid som är bäst. 
 Ha en skön första augustivecka! 

 ♥ 

2 kommentarer:

  1. Idag har jag hunnit läsa in mig på andras bloggar igen. Så roligt att titta in hos dig och alla dina härliga foton! Ha fortsatt fin augusti!

    SvaraRadera
  2. Vackert, vackert ... hoppas vi får ha en låång och skön augusti nu!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!